Erikoinen somevillitys leviää: "Laiskat äidit" kilpailevat surkeimmilla aterioillaan

arkiruoka
Kuvassa erään äidin tarjoamat nuudelit ja tonnikala. MTV

Äidit ovat innostuneet laittamaan sosiaaliseen mediaan kuvia nopeasti tehtävistä ”laiskan äidin” aterioista, joita he ovat tarjonneet lapsilleen.

Aina ei jaksa kokata terveellistä ja pitkän kaavan kautta. Sen näyttävät sadat äidit nyt sosiaalisessa mediassa. Kuvien ohessa äidit kertovat muun muassa saavuttaneensa laiskuuden huipentuman. Kuvissa vilisee niin valmisnuudeleita kuin pastaa juustoraasteella.

Makuja.fi:n kuvahaaste:

Oletko sinäkin toisinaan "laiska äiti" tai "laiska isä", kun kyse on ruoanlaitosta? Kommentoi jutun alle tai lataa kuva laiskasta ateriastasi sosiaaliseen mediaan hashtagilla #laiskaäiti tai #laiskaisä.

Lapsille ruoat maistuvat kuitenkin mainiosti varsinkin, kun äidit paljastavat kutsuvansa aterioita lapsilleen esimerkiksi nimillä "italialainen täydellisyys", "taco-vene" tai "pulleat pizzataskut".

Ilmiö sai alkunsa australialaisäidin Facebook-ryhmään laittamasta viestistä viime viikolla. Viestissä hän kysyi, löytyykö muualtakin tänä iltana laiskoja äitejä. Postaus sai satoja tykkäyksiä ja kommentteja. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.