Gordon Ramsay maistoi mämmiä Huomenta Suomessa ja pöyristyi – muistatko vielä nämä "mämmitempaukset"?
Hiihtäjälegendalle mämmi maistuu, mutta kuuluisa huippukokki olisi voinut jättää mämmit syömättä. Muistatko vielä nämä "mämmitempaukset"?
MTV:n tuoreessa Halpa vs. kallis -jaksossa maisteltiin ja vertailtiin pääsiäisen kunniaksi mämmejä. Testiin valikoitui eri valmistajien mämmituokkosia.
Jakson kunniaksi päätimme myös muistella hieman menneiden vuosien "kansaa kohauttaneita mämmitempauksia". Muistatko vielä nämä?
Gordon Ramsay järkyttyi mämmistä
Huippukokki Gordon Ramsay vieraili Suomessa vuonna 2007 ja pääsi tutustumaan suomalaisiin perinneruokiin.
Kuuluisaa keittiömestaria odotti Huomenta Suomi -ohjelman vierailulla ylllättävä haaste, kun juontaja maistatti kokilla muun muassa leipäjuustoa, karjalanpiirakkaa ja mämmiä.
Rääväsuukokkina tunnettu Ramsay ei säästellyt sanojaan maistaessaan suomalaista pääsiäisherkkua.
– Voi hyvä isä! Se näyttää ihan vauvan kakalta, syötkö sinä tätä? Se on hemmetin kauheaa, Ramsay tuumaili maistaessaan mämmiä.
Katso jutun yllä olevalta videolta Ramsayn maistelut ja mielipiteet suomalaisista perinneruoista.
Juha Mieto söi tunnin mämmiä suorassa lähetyksessä
Hiihtäjälegenda Juha Mieto tunnetaan suurena mämmin ystävänä. Parhaimmillaan "Mietaa" on popsinut suihinsa jopa 40 tuokkosta mämmi pääsiäisen aikana.
Mieto vieraili huhtikuussa 2017 MTV:n Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Ohjelman aikana seurattiin suorassa nettilähetyksessä, kuinka paljon hiihtäjälegenda kauhoo mämmiä suuhunsa tunnissa.
Videolta voit katsoa legendaarisen, lähes tunnin mittaisen Mietaan mämminsyöntimaratonin:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka