"Gourmet-gangsterit" murtautuivat ravintolaan New Yorkissa – saalis sai poliisinkin vitsailemaan
"Gourmet-gangstereiksi" tituleeratut varkaat kähvelsivät ravintolasta kilokaupalla käsintehtyä pastaa.
Yllä oleva video paljastaa: Oletko aina käyttänyt tätäkin keittiövälinettä väärin? Pastalävikön oikea käyttötapa mullistaa ruoanlaiton!
Amerikkalaisravintola joutui murron kohteeksi, mutta pitkäkyntisiä eivät elektroniikka tai arvojuomat kiinnostaneet. "Gourmet-gangstereiksi" tituleeratut varkaat varastivat pastaa ravintolasta Brooklynissä, kertoo New York Post.'
Varkaille eivät kelvanneet iPadit tai kalliit kuohujuomat
Borsalia-ravintolan johtaja Cristiano Rossi kertoi lehdelle, että ravintolaan tunkeutuneet varkaat näpistivät pienen tippilaatikon, joka sisälsi noin 40 dollaria käteistä rahaa. Tämän lisäksi voroille kuitenkaan eivät kelvanneet esimerkiksi ravintolan iPadit, kaiuttimet tai muu elektroniikka, eivätkä kalliit kuohujuomat.
Sen sijaan hämärähemmot varastivat kaiken kotitekoisen pastan, jota tiloissa oli.
Pastasaalis jopa 6 kiloa
Vorot vohkivat muun muassa sekä gnoccheja, tagliatellea että ravioleja. Pastaa katosi noin 5–6 kiloa. Määrällä olisi ruokittu 150 ravintola-asiakasta, ja Rossin mukaan varkauden rahallinen arvo pyörii 4500 dollarissa.
– Poliisi vitsaili, että ehkä kyseessä oli toinen ravintoloitsija, jolta loppui [pasta], Rossi heittää.
"Tiedän kyllä, että pastamme on parasta, mutta tämä oli hyvin outoa"
Vorot eivät murtojälkien lisäksi aiheuttaneet tuhoja ravintolassa, ja Rossin mukaan aluksi olikin vaikeaa edes ymmärtää, mitä ravintolasta on viety.
– Tiedän kyllä, että pastamme on parasta, mutta tämä oli hyvin outoa.
Syyllistä ei vielä tavoitettu – vihjeenä "suuret kassit"
Pastaa oli tehty Borsaliassa valmiiksi joulukiireitä silmällä pitäen, kertoo Patch-sivusto. Ravintola on vasta avattu ja siellä ei siksi ollut kameravalvontaa, mutta virkavalta tutkii muiden samassa naapurustossa sijaitsevien yritysten nauhoja. Toistaiseksi varkaita ei ole yhytetty.
– Kehotin etsimään henkilöä, jolla on iso ja kasseja. Pasta oli irrallaan, ja heidän on täytynyt panna se johonkin, Rossi sanoo.
Lähteet: Nypost.com, Patch.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"