Japanilainen ruokastylisti keksi valmistaa kakkuja, joiden korea ulkonäkö hämää, sillä sokeristen täytteiden sijaan kakut ovat pullollaan kasviksia.
Misuki Moriyasun kakut näyttävät hämmentävän paljon sokerisilta herkuilta, mutta sokerin ja kermavaahdon sijaan nämä kakut on tehty kasviksista.
Moriyasu halusi tehdä kasviksista entistäkin houkuttelevampia, joten hän teki niistä kakkuja.
Koreat salaattikakut osoittautuivat niin suosituiksi, että hän avasi niitä varten oman kahvilan, Vegedecon.
Salaattikakut valmistetaan kasviksista, juureksista ja soijajauhoista. Kermainen täyte syntyy tuorejuustosta tai tofusta.
Moriyasun vähähiilihydraattisia ja gluteenittomia kakkuja syömällä päivittäinen kasvisannos tulee täyteen lähes huomaamatta.
Lähde: Mirror
Jos mielesi tekee ehtaa tavaraa, kokeile red velvet -kakkua!
5:00