Mustapippuripasta, juusto-pippuripasta, cacio e pepe.... Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Harri Syrjäsen versio klassikkopastasta valmistuu helposti yhdessä kasarissa.
Testaa myös muita Harri Syrjäsen one pot -pastoja:
Helposti valmistuva tonnikalapasta on yksi Harri Syrjäsen omista suosikeista: "Järjettömän hyvää"
Harri Syrjänen ylistää valkosipulipastaansa: "Jo liian helppo"
Soppamiehen "darrapasta" maistuu krapulassa
Testaa Harrin helppo lihapullapasta
Harri Syrjänen lupaa, ettei tämä makuyhdistelmä voi mennä pieleen pastassa
MTV3-kanavan kokkiohjelmista – kuten Kokkisodasta – tunnettu Harri Syrjänen on erityisen kunnostautunut vinkkaamaan Instagram-seuraajilleen yhdessä kasarissa valmistuvia one pot -pastareseptejä. Tuorein kokeilu on one pot -versio klassikkopasta cacio e pepestä eli mustapippuripastasta.
– Tää safka on kummitellut mua jo hetken. Oon miettinyt, onnistuuko tämä klassikko one potina. Näköjään onnistui, tuli ihan superhyvä, Syrjänen ylistää Instagram-julkaisussaan.
Pastan salaisuutena toimivat Soppamiehenäkin tunnetun Syrjäsen mukaan mustapippurin paahteisuus ja pecorinon täyteläisyys.
– Veikkaan tosin, että joudun Italiassa mustalle listalle, mutta tää kannatti silti. Pippurin pieni polte ja juuston täyteläisyys on vaan niin maaginen yhdistelmä. Tätä et voi missata, kokki sanailee seuraajilleen.
Nappaa resepti mustapippuripastaan tästä: Harri Syrjäsen cacio e pepe
Parhaassa tapauksessa loihdit tämän juustoisen pippuripastan ruokakaappisi valmiista antimista, sillä pastaan ei tarvita veden lisäksi kuin viisi ainesosaa. Yllä olevalla videolla Syrjänen näyttää, kuinka helposti pasta valmistuu!