Broilerin rintafileistä saa valmistettua helposti meheviä uunissa. Kokeile tätä takuuvarmaa valmistustekniikkaa!
Ei enää koskaan tylsänmakuisia tai kuivia broilerin rintafileitä! Rintafileistä voi saada helposti uunissa valmistamalla meheviä ja maukkaita. Täydellisten broilerin rintafileiden valmistamiseen tarvitset vain uunivuoan, öljyä tai voita, mausteita sekä voi- tai pergamiinipaperia.
Rintafileet kuivahaudutetaan uunissa, vuokaan asetettuna ja voipaperilla hyvin peitettynä. Voi- tai pergamiinipaperi toimii uunissa ikään kuin broilerin rintafileiden nahkana, joka suojaa niitä ja estää kuivumasta. Broileri mehevöityy näin omassa liemessään.
Resepti: Mehevät broilerin rintafileet uunissa
Tässä reseptissä broilerinfileet maustetaan vain suolalla ja pippurilla, mutta voit lisätä joukkoon mielesi mukaan erilaisia yrttejä tai muita mausteita.
Ainekset:
Voita tai oliiviöljyä
Haluamasi määrä broilerin rintafileitä
suolaa ja pippuria
(haluamiasi yrttejä tai mausteita)
Tarvikkeet:
Uunivuoka
Voi- tai pergamiinipaperia
Paistolämpömittari
Valmistusohjeet:
1. Esilämmitä uuni 200-asteiseksi ja jätä uuniritilä keskitasolle. Voitele uunivuoka voilla tai öljyllä. Voitele myös voi- tai pergamiinipaperin toinen puoli. Tämä estää broilerin rintafileiden tarttumisen.
