Pauligin Paulaksi valittu Maija Niemi kertoo, millaista kahvia suomalaiset himoitsevat juuri nyt.
Cappuccino-trendi saa pikku hiljaa väistyä ranskalaisen café au laitin tieltä, Pauligilta kerrotaan. Pauligin Paulana työskentelevä Maija Niemi kertoo itse rakastavansa juuri café au laitia sen helppouden ja herkullisuuden vuoksi. Paras café au lait syntyy laadukkaasta tummapaahtoisesta kahvista ja lämpimästä maidosta. Täydellinen juoma suomalaiseen makuun siis!
Café au lait syntyy tummasta kahvista ja lämmitetystä maidosta. Alun perin Ranskasta lähtöisin oleva café au lait tarkoittaa kirjaimellisesti 'kahvia maidon kanssa'. Tyypillisesti café au lait tarjotaan laakeasta kulhosta.
– Café au lait on nyt nousemassa uudelleen trendijuomaksi myös Suomessa, Niemi kertoo.
Kahvin valmistus ei vaadi suuria investointeja, sillä sen voi valmistaa suodatinkahvilaitteella tai pressopannulla: Lisää joukkoon puolet lämmitettyä maitoa ja voilà!
– Kaada suureen kahvikuppiin ensiksi kahvi ja sen jälkeen kuumennettu maito. Mitä rasvaisempaa maitoa käytät, sitä täyteläisempi juomasta tulee, Niemi vinkkaa.
***
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.