Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Juoma, joka tehostaa ruoansulatusta: Laihduttava drinkki valmistuu helposti

shutterstock_244890904
Julkaistu 17.04.2017 21:01

MTV LIFESTYLE

Mikäli pääsiäisenä on tullut herkuteltua, ei hätää. Turvotuksesta on mahdollista päästä eroon satsaamalla vedenjuontiin ja nauttimalla tiettyjä, tehokkaita ruoka-aineita.

Etenkin turvotuksesta kärsivien olisi hyvä nauttia minttua, sillä sen on todettu puhdistavan kehoa ja edistävän ruoansulatusta. Minttu myös rauhoittaa vatsaa, sillä se aktivoi suussa ruoansulatusentsyymien erittymistä ja helpottaa täten ruoansulatuksen toimintaa.

Aiemmin uskottiin, että minttua kannattaisi nauttia etenkin ennen ateriaa, jotta sen ruoansulatusta helpottavista vaikutuksista saisi mahdollisimman paljon irti.

Tuore minttujuoma

puntti minttua
kuumaa vettä
(hunajaa)

Katkaise mintunoksat ja laita ne mukiin lehdet edellä. Kaada päälle kuumaa vettä. Anna lehtien hautua noin viiden minuutin ajan. Poista oksat ja nauti!

Lähteet: organicfacts.net, popsugar.com

***

0:47img

Tuoreimmat aiheesta

Makuja