Kalpene ananas! Tämän pizzan täytteitä ei hevillä sulata: "Kuulostaa raskaana olevan naisen unelmalta"
Kanadalaispizzerian uutuusannos on saanut monen pizzanystävänkin kasvot kalpenemaan.
Monen herkuttelijan mielestä pizzan kuuluu olla rasvainen, suolainen ja juustoinen – ei siis missään nimessä makea. Kenties juuri tästä syystä makea ananas kuuluukin kiistellyimpien pizzatäytteiden joukkoon.
Sillä välin kun ihmiset kiistelevät ananaksesta, kanadalainen pizzeria on luonut pizzan, jonka rinnalla tämä mielipiteitä jakava hedelmä ei tunnu enää miltään.
Pizza voi tulevaisuudessa saapua kotiisi ilmasta käsin. Artikkeli jatkuu videon alla.
Tässäkö Kanadan uusi matkailuvaltti?
Torontolaisen Lamanna’s Bakeryn uutuuspizzassa ei yhdisty vain kaksi suosikkiruokaa, vaan peräti kaksi kokonaista ateriaa: aamiainen ja lounas.
Tämä huikea aamupalahenkinen pizza koostuu juustoisesta pizzapalasta, jonka päälle on kasattu pekoniviipaleita, minipannukakkuja ja pieniä voikuutioita. Eikä tässä vielä kaikki, sillä koko komeus kuorrutetaan siirapilla.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Vaikka makeiden ja suolaisten ruokien laittaminen samaan annokseen voi joistain ihmisistä tuntua melko luotaantyöntävältä, sosiaaliseen mediaan tulleiden kommenttien perusteella myös tästä pizzasta innostuneita löytyy runsain joukoin.
Muutama innokas on jopa luvannut matkustaa Kanadaan tämän erikoisen pizzan vuoksi.
– Minun kaksi suosikkiateriaani yhdessä, eräs sosiaalisen median käyttäjä iloitsee.
– Parasta, mitä olen elämässän nähnyt!
– Pekonia, pannukakkuja ja siirappia pizzassa. Kuulostaa raskaana olevan naisen unelmalta, toinen käyttäjä kommentoi.
Lähde: Delish
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka