Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden kolmannessa jaksossa tehtiin helppoja ja herkullisia ruokia, jotka sopivat mainiosti myös välipaloiksi koululaisille.
Kokki Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden kolmannessa jaksossa, miten valmistetaan ravitsevia ja helppoja välipalaruokia, jotka sopivat erityisesti paljon energiaa tarvitseville, treenaaville koululaisille. Ne käyvät kuitenkin mainiosti myös esimerkiksi lounasruoiksi.
Yksi jakson helpoista resepteistä oli pasta all' arrabbiata. Kyseessä on herkullinen kasvispasta, jonka valmistamiseen menee alle puoli tuntia. Aihisen mukaan tämä pasta on "elävä legenda".
– Tehdään tänään kolme ruokaa: elävä legenda pasta arrabiata eli tomaattispagetti, sitten marjaisa smoothie ja lisäksi kunnon munakas, Aihinen listasi.
Arrabiata valmistuu Aihisen opeilla spagetista, mutta pastalajiketta voi vaihtaa ja käyttää esimerkiksi penneä.