Kaupan valmismunkeista saa jumalaisen hyviä, kun lisäät niihin yhden ainesosan: "Aivan mahtavaa!"
Kokki Linnea Vihonen vinkkasi MTV Uutiset Livessä helpon tavan tuunata vappumunkit.
Maikkarin Kokkisota- ja Mitä tänään syötäisiin? -ohjelmista tuttu kokki Linnea Vihonen loihti MTV Uutiset Livessä helpon vappukattauksen. Linnean vappuruoat voit valmistella ennakkoon ja tarjoilla esimerkiksi ulkona piknikillä.
Kerroimme aiemmin, että Linnea vinkkasi lähetyksessä nerokkaan tavan tehdä perunasalaattia: sen sijaan, että pitäisi valita, tekeekö kirkkaan vai majoneesipohjaisen perunasalaatin, voi samassa pottusalaatissa olla molemmat elementit! Lisäksi Linnea loihti myös hauskan hodaribuffetin, jota voi varioida oman makunsa mukaan.
Vappupöydän kruunaavat tietysti perinteiset vappumunkit.
Munkkeja ei ole mikään pakko leipoa itse, vaan kaupan valmismunkeistakin saa tehtyä jumalaisen hyvän jälkkärin Linnean vinkillä: munkit kuoruttutetaan karamellisoidulla kondensoidulla maidolla eli dulce de lechella ja tarjoillaan esimerkiksi tuoreiden mansikoiden kera.
– Aivan mahtavaa, totesi toimittaja nähdessään lopullisen munkkitarjottimen.
Katso videolta Linnean vappumunkkivinkki ja nappaa ohje: Helpot vappumunkit eli Linnean dulce de leche -munkit
Nappaa myös pottusalaatin ohje: Killerihyvä perunasalaatti! Linnean helppo ohje
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"