Perunasalaatti:
- Keitä pestyt perunat kuorineen. Jäähdytä ja leikkaa puoliksi.
- Napsaise valkoisista parsoista kuiva tyvi pois ja kuori. Keitä noin kuusi minuuttia suolatussa vedessä ja jäähdytä. Leikkaa parin sentin paloiksi ja jätä nuput erikseen koristelua varten.
- Hienonna kevätsipuli. Laita kulhoon perunat, parsat, hienonnettu kevätsipuli, oliiviöljy, sitruunankuoriraaste ja sitruunanmehu. Sekoita ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Levitä muutama lusikallinen miso-chilimajoneesia laakean lautasen pohjalle. Lusikoi päälle perunasalaattia. Koristele esimerkiksi parsannupuilla, murskatuilla manteleilla, ohueksi leikatuilla jalapenoilla, granaattiomenan siemenillä ja viimeistele lorauksella oliiviöljyä.
Miso-chilimajoneesi:
- Sekoita kaikki ainekset keskenään.