Väritykseltään poikkeava suklaauutuus saapuu Euroopan markkinoille ensi viikon aikana.
Osaatko avata Tupla-patukan, kuten se oikeasti kuuluisi tehdä?
Suklaapatukka KitKat kuuluu monen suomalaisenkin suosikkisuklaiden joukkoon. KitKat on siitä erityinen suklaa, että sillä väitetään olevan eniten eri makuja maailmassa. Kyseistä suklaata löytyy niin omenapiirakan, vihreän matchan kuin wasabinkin makuisena.
Nyt KitKateja valmistava Nestlé on ilmoittanut tuovansa myös Euroopan markkinoille uutuuden, joka lanseerattiin tammikuussa Japanin ja Korean markkinoille. Uutuus sai kyseisissä maissa niin hyvän vastaanoton, että yritys päätti tuoda uutuutensa myös laajemman yleisön tietoisuuteen.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Kyseessä on KitKat Ruby, joka poikkeaa edellisistä lanseerauksista värityksensä vuoksi. Uutuussuklaa on nimittäin ihanan punainen, tarkemmin sanottuna rubiininpunainen, aivan kuten suklaan nimikin kertoo.
Valmistukseen ei ole käytetty väriaineita
Suklaan valmistukseen ei ole käytetty keinotekoisia väriaineita, vaan yrityksen mukaan suklaa saa ainutlaatuisen värinsä punaisista kaakaopavuista. Punainen suklaa on sveitsiläisyritys Barry Callebautin innovaatio, jonka kehitteleminen kesti peräti 13 vuotta.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Nyt pitkä kehitystyö on saavuttamassa tulosta maailmanlaajuisen suklaamerkin otettua punaisen suklaan oman tuotteensa raaka-aineeksi.
KitKat Rubya valmistetaan Saksan Hampurissa, ja yrityksen mukaan Euroopan valloitus alkaa ensi viikon aikana Briteistä. Nähtäväksi jää, päätyykö mielenkiintoinen uutuus myös Suomen markkinoille.
***