Kypsennä pekoni näppärästi mikrossa – katso helppo ohje!
Unohda paistinpannu, ja kypsennä jatkossa pekoni mikrossa!
Pekoni mielletään usein viikonloppuaamuille erityisen hyvin sopivaksi herkuksi, sillä sen kypsentäminen vie aikaa. Pekonin voi kuitenkin valmistaa helposti myös mikrossa.
1. Laita mikroon lautanen ja sen päälle kulho väärin päin.
2. Aseta pekonisiivut kulhon pohjan päälle vierekkäin – niin monta siivua kuin saat mahtumaan.
3. Laita mikroon niin moneksi minuutiksi kuin pekonisiivujakin on.
4. Käännä pekonit toisinpäin ja laita ne vielä mikroon yhtä moneksi minuutiksi.
Pekonin rasva valuu siististi kulholta lautaselle. Anna siivujen jäähtyä ja nauti!
Lähde: Daily Megabyte
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kurpitsapiirakka
-
Piparijäätelö
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä