Pekonista tulee rapeampaa, jos pannulle lisää vettä. Samalla vältyt ikäviltä rasvaroiskeilta.
Yllä olevalla videolla näytetään, miten pekonin voi paistaa myös mikrossa.
Jos haluat pekonista rapeampaa, on siihen helppo keino: lisää pannulle vettä sen verran, että pohja peittyy.
Paista pekonia, kunnes vesi on haihtunut. Paista sen jälkeen pekoni rapeaksi miedommalla lämmöllä, neuvoo The Sun –lehti.
Muitakin hyötyjä kuin rapeus
Vinkki: Jos pekonisiivut eivät mahdu kunnolla pannulle, kannattaa paistaa niitä 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia, ilman vettä.
Pekoni pysyi myös paremmin siivun muodossa, kun ne paistettiin käyttäen vettä.
Veden lisäämisessä on sekin etu, että se estää rasvaa räiskymästä ympäriinsä.
Lähde: Thesun.co.uk