Maailman parhaat kermaperunat – tässä on supersimppeli menetelmä, jolla teet elämäsi parhaat potut: "Todella maukkaita"
Food Network -televisiokanavan julkkiskokki Tyler Florencen kermaperunat hurmaavat taatusti sinutkin.
The Kitchn -ruokasivusto kertoo televisiosta tutun kokin, Tyler Florencen kuuluisasta kermaperunareseptistä. Food Networkin nettisivuilla julkaistulla reseptillä on yli 550 kehuvaa arviota, jossa kermaperunoita ylistetään erinomaisiksi.
– Resepti on supersimppeli, mikä selittää sen suosiota. Kermaa kuumennetaan laakerinlehtien, timjamin, valkosipulin, muskotin, suolan ja pippurin kanssa. Sitten kermaseos sekoitetaan perunaviipaleiden kanssa ja joukkoon lisätään hieman parmesaanijuustoa, suolaa ja pippuria, The Kitchn -sivusto ruokatoimittaja Sheri Castle kirjoittaa.
Lopuksi koko komeus viimeistellään vielä tuoreella timjamilla ja raastetulla parmesaanilla, jonka jälkeen kermaperunat paistetaan folion alla uunissa.
– Nämä perunat ovat herkullisia, itse asiassa maukkaimpia kermaperunoita, joita olen koskaan maistanut. Ne ovat todella kermaisia ja maukkaita, mutta eivät kuitenkaan liian täyteläisiä, Castle ylistää reseptiä testattuaan.
Katso resepti: Maailman parhaat kermaperunat – helppo ohje
Lähde: The Kitchn
Tee kotona myös helsinkiläisravintolan ylistettyä perunamunakasta:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka