Moni suomalainen muistaa tämän legendaarisen jauheliharuoan kouluajoilta tai kaupan eineshyllystä. Milloin sinä söit viimeksi kebakkoja?
Kun perisuomalainen jauheliharuoka kohtaa turkkilaisen kebabin, saadaan pitkulainen herkku nimeltä kebakot! Kebakot ovatkin kaikessa yksinkertaisuudessaan kuin lihapullia kebabvartaassa.
Kebakot tai kepakot voidaan valmistaa perinteisten lihapullien ohjeella, mutta ruokalaji voidaan maustaa myös hieman tavallista jauheliharuokaa eksoottisemmin.
Jos haluat kebakoista hieman kevyempiä, käytä naudanjauhelihan sijaan broilerinjauhelihaa.
Nappaa ohje: Jauhelihakebakot ja pekoni-kantarellilisäke
Lue myös: Minna Kuukan nerokas kokkauskikka – moni ei ole hoksannut korppujauhojen korviketta: "Löytyy vaikka mitä makuvaihtoehtoja"
Kesäuusinta: Juttu on julkaistu alun perin vuonna 2017.