Minna Kuukan nerokas kokkauskikka – moni ei ole hoksannut korppujauhojen korviketta: "Löytyy vaikka mitä makuvaihtoehtoja"
Radiojuontaja ja MasterChef Vip -kokkauskisan tuore voittaja Minna Kuukka vieraili Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa, ja kertoi muun muassa suhteestaan ruoanlaittoon.
Katso videolta pätkä Minna Kuukan haastattelusta Viiden jälkeen -ohjelmassa.
Radiojuontaja Minna Kuukka kruunattiin vastikään MTV3:n MasterChef Vip -kokkausohjelman voittajaksi. Amatöörikokki siivitti tiensä voittoon tasaisen vahvoilla suorituksilla.
– Olen tosi onnellinen voitosta, vaikka tämä onkin ihan epätodellista, Kuukka kommentoi kruunaamisen jälkeen.
Kuukka vieraili maanantaina MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa kertaamassa voittotunnelmiaan. Radiojuontaja kertoi myös suhteestaan ruoanlaittoon ja paljasti oman arkiruokabravuurinsa. Kuukan mukaan yhtä bravuuria on todella hankala nimetä, mutta perheeltä kysyttäessä vastaus on selvä:
– Lohikeitto. Olin kyllä vastaukseen hieman pettynyt, että eikö nyt mitään erikoisempaa kuin lohikeitto, Kuukka naureskeli Viiden jälkeen -ohjelmassa.
Nerokas korvike korppujauhoille lihapullataikinassa
Viiden jälkeen -ohjelman juontaja Joanna Kuvaja tiedusteli Kuukalta myös näppäriä vinkkejä arkiruoanlaittoon. Kuukka paljasti nerokkaan kikan, jonka oppi aikoinaan lapsensa amerikkalaisen kummisedän äidiltä.
– Kun tekee vaikka jauhelihataikinan tai lihapullia, niin käytetään korppujauhojen sijaan suolakeksejä. Niitähän löytyy vaikka mitä makuvaihtoehtoja, paprikaa ynnä muuta. Sellaisen kikan olen lainannut, Kuukka vinkkasi.
Katso videolta pätkä Minna Kuukan haastattelusta Viiden jälkeen -ohjelmassa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti