Kebakot valmistuvat näin:
- Laita kulhoon jauheliha, hienonnetut sipulit, hienonnetut valkosipulinkynnet, paprikajauhe, suola, persilja ja chilipaprika. Vaivaa tasaiseksi taikinaksi. Jaa kahdeksaan osaan ja muotoile tangoiksi.
- Paista kebakot öljytyllä grilliparilalla, 200 asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15-20 minuuttia tai kuumassa pannussa rasvassa.
- Voit työntää varrastikut vasta kypsiin tankoihin. Näin ne pysyvät siisteinä ja ne on helppo syödä.Pitkät varrastikut voit puolittaa.
Pekoni-kantarellilisäke:
- Laita pekonipalat kylmään pannuun ja kuumenna. Paista kauttaaltaan.
- Lisää joukkoon hienonnetut kesäsipulit, valkosipulinkynnet ja hetken päästä kantarellit.Isot kantarellit voit paloitella pienemmiksi.
- Kääntele kovalla lämmöllä muutamia minuutteja. Mausta mustapippurilla ja ripauksella suolaa.Tarkista maku.
- Tarjoa kantarellilisäke mehevien kebakoiden seurana.