Muista kiertokikka, kun avaat kuohuviinipullon!
Vuoden tarjoilijaksi vastikään kruunattu Janika Tiensuu näyttää, miten kuohuviinipullo avataan oikeaoppisesti.
Ravintola-alan uudet suomenmestarit kruunattiin lokakuun lopussa Viini & Ruoka -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. Himoitun Vuoden Kokki 2024 -tittelin nappasi Simo Harrivaara ja Vuoden Tarjoilija 2024 -voitto meni puolestaan Janika Tiensuulle.
Tuore voittajakaksikko vieraili viime viikonloppuna Huomenta Suomessa. Molemmille annettiin lähetyksessä omaan ammattitaitoon liittyvä yllätystehtävä: Simo Harrivaara pääsi loihtimaan pikaisen rapuleivän annetuista raaka-aineista ja Janika Tiensuu haastettiin avaamaan kuohuviinipullo oikeaoppisesti sekä annostelemaan laseihin tasakaadot.
Janika Tiensuu näytti lähetyksessä oikeaoppisen tavan kuohuviinipullon avaamiseen.
Katso videolta ammattilaisen pullonkiertokikka!
Lue myös: Yksi juoma on nyt selkeä hitti Alkossa
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku