Vuoden tarjoilijaksi vastikään kruunattu Janika Tiensuu näyttää, miten kuohuviinipullo avataan oikeaoppisesti.
Ravintola-alan uudet suomenmestarit kruunattiin lokakuun lopussa Viini & Ruoka -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. Himoitun Vuoden Kokki 2024 -tittelin nappasi Simo Harrivaara ja Vuoden Tarjoilija 2024 -voitto meni puolestaan Janika Tiensuulle.
Lue myös: Pitääkö ravintolassa jättää tippiä? Vuoden tarjoilija vastaa
Tuore voittajakaksikko vieraili viime viikonloppuna Huomenta Suomessa. Molemmille annettiin lähetyksessä omaan ammattitaitoon liittyvä yllätystehtävä: Simo Harrivaara pääsi loihtimaan pikaisen rapuleivän annetuista raaka-aineista ja Janika Tiensuu haastettiin avaamaan kuohuviinipullo oikeaoppisesti sekä annostelemaan laseihin tasakaadot.
Janika Tiensuu näytti lähetyksessä oikeaoppisen tavan kuohuviinipullon avaamiseen.