Nerokasta! Näin vesimeloni kannattaa paloitella

Kaksi helppoa tapaa paloitella vesimeloni 1:28 Kaksi helppoa tapaa paloitella vesimeloni
Videolla Satokausikalenterin Samuli Karjula näyttää kaksi helppoa tapaa paloitella vesimeloni.

Miten vesimeloni kannattaa paloitella? Näin pilkot helposti vesimelonin suuhun napsittaviksi paloiksi.

Vesimeloni on yksi kesän suosikkiraaka-aineista. Kuten aiemmin olemme kertoneet, vesimeloni on monipuolinen hedelmä, jota voi syödä sellaisenaan, tai vaikka hyödyntää kesän herkkuruoissa. Vesimeloni sopii esimerkiksi erilaisiin salaatteihin tai jopa grillattavaksi.

Miten vesimeloni sitten kannattaisi paloitella? Vesimelonin pilkkomiseen on olemassa muutama näppärä niksi. 

Videolla Satokausikalenterin Samuli Karjula näyttää kaksi kätevää tekniikkaa vesimelonin pilkkomiseen!


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.