Nerokas kikka vesimelonin leikkaamiseen – nyt on näppärää!
Miten vesimeloni kannattaa paloitella? Näin pilkot helposti vesimelonin suuhun napsittaviksi paloiksi.
Vesimeloni on yksi kesän suosikkiraaka-aineista. Kuten aiemmin olemme kertoneet, vesimeloni on monipuolinen hedelmä, jota voi syödä sellaisenaan, tai vaikka hyödyntää kesän herkkuruoissa. Vesimeloni sopii esimerkiksi erilaisiin salaatteihin tai jopa grillattavaksi.
Miten vesimeloni sitten kannattaisi paloitella? Vesimelonin pilkkomiseen on olemassa muutama näppärä niksi.
Videolla Satokausikalenterin Samuli Karjula näyttää kaksi kätevää tekniikkaa vesimelonin pilkkomiseen!
Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran kesällä 2022.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku