Niksi nopeaan parmesaanin raastamiseen jakaa mielipiteitä: "Eivätkös kaikki tiedä tämän jo?"
Somevaikuttaja vinkkasi, että parmesaanin saa nopeasti raastettua heittämällä juuston palaset tehosekoittimeen. Kaikkien mielestä niksi ei ilmeisesti ollut kovin oivaltava, vaan ennemmin peruskauraa, kertoo Mirror.
Lontoolainen somevaikuttaja Georgie Halfacree julkaisi TikTokissa niksinsä siihen, miten parmesaania voi raastaa nopeasti sormia sotkematta. Hiljattain julkaistua videota on katsottu tähän mennessä yli kaksi miljoonaa kertaa.
Lue myös: Ethän tee mozzarellajuustolle näin? Asiantuntija muistuttaa suomalaisia: "Ei koskaan kannata"
Parmesaanin palaset tehosekoittimeen!
Videolla Georgie yksinkertaisesti heittää parmesaanijuuston palaset tehosekoittimeen ja pyörittää niitä siellä jonkin aikaa. Tuloksena syntyy kipollinen juustoraastetta.
– Paras parmesaaniniksi! videolla todetaan.
Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.
Katso alta, miten voit tuunata pitsan juustolla ennen uunissa paistamista! Artikkeli jatkuu videon alla.
Lue myös: Opiskelijat keksivät mullistavan tavan sulkea tortillat: "Voit nauttia ateriasi sotkuvapaasti"
Tätä niksiä ei purematta niellä
Georgien niksi näyttää jakaneen mielipiteitä. Monien mielestä tässä ei ole mitään uutta.
– Eivätkös kaikki tiedä tämän jo? joku ihmetteli.
– Tehosekoittimen käyttö ei ole mikään niksi, totesi toinen.
Muitakin näkemyksiä löytyi.
– Noin minäkin teen! eräs huikkasi.
– Okei, rakastan tätä! toinen hehkutti.
Joku myös mietti, miten kauan muissa tehosekoittimeen heitettävissä ruoka-aineissa tämän jälkeen viipyilisi parmesaanin maku.
Lähde: Mirror
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti