Niksi nopeaan parmesaanin raastamiseen jakaa mielipiteitä: "Eivätkös kaikki tiedä tämän jo?"
Somevaikuttaja vinkkasi, että parmesaanin saa nopeasti raastettua heittämällä juuston palaset tehosekoittimeen. Kaikkien mielestä niksi ei ilmeisesti ollut kovin oivaltava, vaan ennemmin peruskauraa, kertoo Mirror.
Lontoolainen somevaikuttaja Georgie Halfacree julkaisi TikTokissa niksinsä siihen, miten parmesaania voi raastaa nopeasti sormia sotkematta. Hiljattain julkaistua videota on katsottu tähän mennessä yli kaksi miljoonaa kertaa.
Lue myös: Ethän tee mozzarellajuustolle näin? Asiantuntija muistuttaa suomalaisia: "Ei koskaan kannata"
Parmesaanin palaset tehosekoittimeen!
Videolla Georgie yksinkertaisesti heittää parmesaanijuuston palaset tehosekoittimeen ja pyörittää niitä siellä jonkin aikaa. Tuloksena syntyy kipollinen juustoraastetta.
– Paras parmesaaniniksi! videolla todetaan.
Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.
Katso alta, miten voit tuunata pitsan juustolla ennen uunissa paistamista! Artikkeli jatkuu videon alla.
Lue myös: Opiskelijat keksivät mullistavan tavan sulkea tortillat: "Voit nauttia ateriasi sotkuvapaasti"
Tätä niksiä ei purematta niellä
Georgien niksi näyttää jakaneen mielipiteitä. Monien mielestä tässä ei ole mitään uutta.
– Eivätkös kaikki tiedä tämän jo? joku ihmetteli.
– Tehosekoittimen käyttö ei ole mikään niksi, totesi toinen.
Muitakin näkemyksiä löytyi.
– Noin minäkin teen! eräs huikkasi.
– Okei, rakastan tätä! toinen hehkutti.
Joku myös mietti, miten kauan muissa tehosekoittimeen heitettävissä ruoka-aineissa tämän jälkeen viipyilisi parmesaanin maku.
Lähde: Mirror
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa