Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Näinkö parsakaali pitäisi pilkkoa? Tässä kikka, joka tehoaa yleiseen ongelmaan!

0:38img
Julkaistu 23.07.2021 16:28
Toimittajan kuva

Outi Jaatinen

outi.jaatinen@mtv.fi

Tiktokkaaja jakoi vinkkinsä siihen, miten parsakaalin voisi pilkkoa ilman sotkua, kertoo Metro.

Videolla: Näin pakkaat jäätelön mukaan helteellä!

Australalaisnainen julkaisee TikTok-tilillään kokkausaiheisia videoita. Hiljattain hän jakoi niksinsä siihen, miten parsakaalin voi pilkkoa ilman sotkua.

– Onko teistäkin tosi ärsyttävää se, että parsakaalia pilkkoessa pieniä murusia leviää ympäriinsä, hän kysyy videolla.

Tähän vinkiksi hän neuvoo toimimaan seuraavasti: kasta parsakaalin vihertävä pää kiehuvaan veteen muutaman sekunnin ajaksi ennen pilkkomista.

– Nyt sen pitäisi pysyä koossa nätisti ja sotkea paikkoja vähemmän, hän lisää.

Ainakin videon perusteella kikka näyttäisi toimivan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Nyt on näppärää! Oletko koskaan tajunnut, että vesimelonin voi paloitella näin?

Niksiä kiitellään ja ihmetelläänkin

Niksivideota on katsottu yli 570 000 kertaa. Monen mielestä se voisi tosiaan olla kätevä tapa.

– Vau, tosi hyvä idea! Aion todellakin kokeilla tätä! hehkutti eräs.

– Voi että, miksi et kertonut minulle tätä puoli tuntia sitten! huokaisi eräs.

Jotkut hämmästelivät naisen toimintaa ylipäätään.

– Syötkö sinä parsakaalia raakana? päivitteli eräs.

– Mutta tuon jälkeenhän minulla on kattilallinen kiehuvaa vettä ihan turhaan, ihmetteli joku.

Eräät videon nähneet ehdottivat myös toisenlaisia tapoja selvitä ilman parsakaalisotkua.

– Tai sitten vain pidät sitä ylösalain ja leikkaa kukinnot irti varresta, vinkkasi joku.

– Kultaseni, sen kuin vain leikkaat kukinnot irti vaaleammasta varsiosasta, opasti toinenkin.

Lue myös: Uusi airfryer-niksi villitsee: Näin teet nerokkaita pastasipsejä!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lähteet: Metro, @monmackfood/TikTok

Tuoreimmat aiheesta

Ruokaniksit