Tiktokkaaja jakoi vinkkinsä siihen, miten parsakaalin voisi pilkkoa ilman sotkua, kertoo Metro.
Videolla: Näin pakkaat jäätelön mukaan helteellä!
Australalaisnainen julkaisee TikTok-tilillään kokkausaiheisia videoita. Hiljattain hän jakoi niksinsä siihen, miten parsakaalin voi pilkkoa ilman sotkua.
– Onko teistäkin tosi ärsyttävää se, että parsakaalia pilkkoessa pieniä murusia leviää ympäriinsä, hän kysyy videolla.
Tähän vinkiksi hän neuvoo toimimaan seuraavasti: kasta parsakaalin vihertävä pää kiehuvaan veteen muutaman sekunnin ajaksi ennen pilkkomista.
– Nyt sen pitäisi pysyä koossa nätisti ja sotkea paikkoja vähemmän, hän lisää.
Ainakin videon perusteella kikka näyttäisi toimivan.
Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.
Lue myös: Nyt on näppärää! Oletko koskaan tajunnut, että vesimelonin voi paloitella näin?
Niksiä kiitellään ja ihmetelläänkin
Niksivideota on katsottu yli 570 000 kertaa. Monen mielestä se voisi tosiaan olla kätevä tapa.
– Vau, tosi hyvä idea! Aion todellakin kokeilla tätä! hehkutti eräs.
– Voi että, miksi et kertonut minulle tätä puoli tuntia sitten! huokaisi eräs.
Jotkut hämmästelivät naisen toimintaa ylipäätään.
– Syötkö sinä parsakaalia raakana? päivitteli eräs.
– Mutta tuon jälkeenhän minulla on kattilallinen kiehuvaa vettä ihan turhaan, ihmetteli joku.
Eräät videon nähneet ehdottivat myös toisenlaisia tapoja selvitä ilman parsakaalisotkua.
– Tai sitten vain pidät sitä ylösalain ja leikkaa kukinnot irti varresta, vinkkasi joku.
– Kultaseni, sen kuin vain leikkaat kukinnot irti vaaleammasta varsiosasta, opasti toinenkin.
Lue myös: Uusi airfryer-niksi villitsee: Näin teet nerokkaita pastasipsejä!
Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!
Lähteet: Metro, @monmackfood/TikTok