Oletko aina käyttänyt tätäkin keittiövälinettä väärin? Oikea tapa mullistaa ruoanlaiton
Lävikkö on hyvä apu pastaa valmistaessa, sillä sen avulla voi välttää lavuaariin valuvat spagetit. Sosiaaliseen mediaan jaettu kuvasarja saa kuitenkin kyseenalaistamaan, olemmeko aina käyttäneet erittäin helppokäyttöistä keittiövehjettä väärin.
Twitter-käyttäjä Daibellaaa jakoi kolme kuvaa, joilla hän näyttää, kuinka pastalävikköä tulisi oikeasti käyttää. Kuvien mukaan lävikkö tulisi laittaa suoraan kattilan päälle, ja kattilaa kaataa lavuaariin niin, että vesi valuu lävikön reikien väleistä ja pasta jää kattilaan.
Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.
Koko kattilan sisältöä ei siis tarvitse kaataa lävikköön, sillä tällä tekniikalla spagettia ei tarvitse ollenkaan siirtää alkuperäisestä astiasta. Uusi tekniikka on ainakin helpompi toimittaa itse, sillä kahdella kädellä saattaa olla joskus hankalaa pidellä sekä lävikköä että kaataa kattilan sisältöä siihen. Taktiikkaa voi tietenkin hyödyntää erilaisiin pastoihin, vihanneksiin, riisiin tai mitä ikinä onkaan keittämässä.
Monet Twitter-käyttäjät ovat aivan ihmeissään taktiikasta, joka on monille täysin uutta tietoa. Useat kertovat, että ovat kaataneet pastan koko elämänsä ajan väärin. Muutamat käyttäjät kuitenkin suhtautuvat taktiikkaan varauksella. Julkaisu on kerännyt jo yli 24 tuhatta jakoa ja 54 tuhatta tykkäystä.
Jos kommentti ei näy, voit katsoa sen täältä.
Myogx3: "Olen tehnyt tämän väärin koko elämäni ajan."
Jos kommentti ei näy, voit katsoa sen täältä.
Jos kommentti ei näy, voit katsoa sen täältä.
Pass_Da_Ganobis: "Koko elämäni on ollut valhetta"
Jos kommentti ei näy, voit katsoa sen täältä.
EasrAfricanCurl: "Tämä ei ole se tapa, miten se tehdään. Ammattikokit Food Networkilla eivät tee sitä näin, ei."
Jos kommentti ei näy, voit katsoa sen täältä.
AmariBailey: "Nah, olen tehnyt sen aina oikein. Tämä metodi on soopaa"
Lähteet: Twitter, NZHerald
***
Tiedätkö, miten oikean määrän spagettia voi mitata kotikonstein? Katso ohje videolta!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"