Ovatko arkiaamusi kiireisiä? Kokeile tätä loistoniksiä – pakasta puuro valmiiksi!
Aamupuuro on aamiaisten klassikko, jonka voit vastoin yleistä luuloa pakastaa odottamaan kiireisiä aamuja.
Puuro on aamiaisten aatelia, jonka voi valmistaa myös pakastimeen odottamaan syömistä. Kokeile tätä Popsugar-lehden jakamaa vinkkiä, niin kiireisen aamun ateria on hetkessä valmis.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Pakastetut puuromuffinit:
n. 2 l vettä
1/4 tl merisuolaa
n. 5 dl kaurahiutaleita
7 rkl vaahterasiirappia
2 tl kanelia
1. Laita vesi kiehumaan ja kun se kiehuu, sekoita kaurahiutaleet joukkoon. Keitä hiljalleen pienellä lämmöllä noin puoli tuntia.
2. Sekoita joukkoon vaahterasiirappi ja kaneli.
3. Kaada puuro voideltuihin muffinivuokiin ja pakasta noin viiden tunnin ajan. Ota vuoka pakastimesta ja anna sulaa muutaman minuutin. Napsauta "muffinit" voiveitsen avulla vuoasta, laita ne pakastepussiin ja laita takaisin pakastimeen.
Kun olet valmis syömään, laita kaksi tai kolme "muffinia" lautaselle ja laita mikroon. 2–3 minuutissa aamiaisesi on valmis! Lisää haluamasi mausteet tai marjat ja nauti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Anun lohipiirakka
-
Piparijäätelö
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti
-
Mokkapalamutakakku