Perunoista todella meheviä ja maukkaita helpolla kikalla – testasimme ylistetyn valmistustavan
Kun perunat paahtaa uunissa suolapedillä, pitäisi potuista tulla todella pehmeitä ja maukkaita. Testasimme somessa ylistetyn menetelmän. Katso videolta, miten perunat valmistetaan.
Täydellisten paistettujen perunoiden valmistamiseen on olemassa monenlaisia niksejä, joita olemme aiemmin esitelleet MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla. Nyt päätimme sen sijaan kokeilla valmistusmenetelmää, jolla perunoista saa paahdettua uunissa erityisen pehmeitä ja maukkaita.
–Tämä metodi perunoiden kypsentämiseen antaa täyteläisimmän lopputuloksen ikinä, ylistetään The Kitchn-ruokasivustolla.
Ruokasivusto bongasi ylistetyn ohjeen puolestaan sosiaalisesta mediasta.
Valmista potut suolapedillä
Silkkisenpehmeän lopputuloksen potuille saa, kun ne valmistaa suolapedillä. Suola muodostaa perunoiden ympärille kuoren ja potut saavat kypsyä tasaisesti ja hellästi, imien itseensä kosteutta.
Suolapetiperunat eivät valmistu aivan silmänräpäyksessä, mutta lopputulos kyllä palkitsee. Testasimme ohjeen ja perunoista tuli todella pehmeitä sekä maukkaita. Nämä potut sopisivat täydellisesti myös muusiin! Paahtamiseen käytetyn suolan voi käyttää uudelleen samaan tarkoitukseen.
Kurkkaa videolta yltä, miten nämä mahtavan makuiset perunat valmistetaan!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku