Kun perunat paahtaa uunissa suolapedillä, pitäisi potuista tulla todella pehmeitä ja maukkaita. Testasimme somessa ylistetyn menetelmän. Katso videolta, miten perunat valmistetaan.
Täydellisten paistettujen perunoiden valmistamiseen on olemassa monenlaisia niksejä, joita olemme aiemmin esitelleet MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla. Nyt päätimme sen sijaan kokeilla valmistusmenetelmää, jolla perunoista saa paahdettua uunissa erityisen pehmeitä ja maukkaita.
–Tämä metodi perunoiden kypsentämiseen antaa täyteläisimmän lopputuloksen ikinä, ylistetään The Kitchn-ruokasivustolla.
Ruokasivusto bongasi ylistetyn ohjeen puolestaan sosiaalisesta mediasta.
Valmista potut suolapedillä
Silkkisenpehmeän lopputuloksen potuille saa, kun ne valmistaa suolapedillä. Suola muodostaa perunoiden ympärille kuoren ja potut saavat kypsyä tasaisesti ja hellästi, imien itseensä kosteutta.
Suolapetiperunat eivät valmistu aivan silmänräpäyksessä, mutta lopputulos kyllä palkitsee. Testasimme ohjeen ja perunoista tuli todella pehmeitä sekä maukkaita. Nämä potut sopisivat täydellisesti myös muusiin! Paahtamiseen käytetyn suolan voi käyttää uudelleen samaan tarkoitukseen.