Jos makeannälkä yllättää tai yllätysvieraat saapuvat, eikä kaapista löydy mitään tarjottavaa, kannattaa leipoa helppo ja nopea suklaakakku.
Kokeile suklaakakun reseptiä, joka valmistuu helposti ja vaivattomasti. Tämä herkku sopii loistavasti myös Itsenäisyyspäivän illallisen seuraksi.
Helppo ja nopea suklaakakku
12–16 palaa
100 g voita
2 ½ dl sokeria
2 munaa
1 ½ dl vehnäjauhoa
3 rkl kaakaota
1 tl vaniljasokeria
tomusokeria koristeluun
Tarjoiluun:
kermavaahtoa
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata voi ja anna jäähtyä. Sekoita yhteen munat ja sokeri. Sekoita vehnäjauho, kaakao ja vaniljasokeri keskenään ja hämmennä munaseokseen. Lisää lopuksi voisula.
2. Paista kakkua noin 25 minuuttia. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnaltaan, mutta tahmea sisältä.
3. Anna kakun jäähtyä, sihtaa pinnalle tomusokeria, leikkaa viipaleiksi ja tarjoa kermavaahdon kera.
***
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.