Ennennäkemätön ketsuppiuutuus on herättänyt kiivasta keskustelua.
Muistatko vielä tämän muutama vuosi sitten kohua herättäneen oivalluksen?
Ruokateollisuus on viime vuosina tuonut lautasillemme mitä ihmeellisimpiä uutuuksia. Juuri kun luulit, että kaikki mahdollinen on jo keksitty, yhdysvaltalainen Plan Check -ravintola kehitteli tuotteen, jota et taatusti ole osannut kaivata – ketsuppisiivut.
Tuote valmistetaan sekoittamalla keskenään tomaattipyreetä, soijakastiketta, valkosipulia ja mausteita. Tämän jälkeen seos kuivataan ja siivutetaan. Valmistajan mukaan lopputulos ei ole kuiva, sillä hampurilaisen mehukas pihvi kosteuttaa kuivatut siivut jälleen pehmeiksi.
Kätevä ja siisti, mutta ei herkullinen?
Huoneenlämmössä säilyvät ketsuppisiivut mahdollistavat tomaattisen maun lisäämisen ruokiin ilman sotkua. Siisteyden ansiosta ne sopivatkin erinomaisesta mukaan otettavien ruokien, kuten hampurilaisten ja voileipien täytteeksi.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Vaikka tuote on itsessään kätevä, ketsupin ystävät eivät selvästikään ole täysin valmiita tähän tuotteeseen. Twitterissä käydään nimittäin paraikaa kiivasta keskustelua siitä, onko uutuus hitti vai huti. Twitter-käyttäjien mielestä tässä tuotteessa kiteytyy kaikki, mitä et todellakaan ole pyytänyt.
– Jos ravintolassa tämä laitetaan hampurilaiseni väliin, minä lähden, toinen kommentoija toteaa.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Moni epäileekin siivujen muistuttavan kuivunutta ketsuppia pehmeän ja kastikkeisen elämyksen sijaan.
– Kuvittelen, kuinka puraisen hampurilaista, eikä ketsuppisiivu repeä kunnolla. Ja sitten minulla roikkuu ketsuppisiivu suustani, eräs Twitter-käyttäjä toteaa.
Lähteet: Foodbeast, BusinessInsider