Tämän rinnalla Vihreät Kuulat eivät ole mitään! Joulun hittitorttu täytetään nyt maksamakkaralla

maksamakkaratorttu
Maksamakkaralla ja viikunahillolla täytetyt tortut ovat nyt kaikkien huulilla. Twitter, Shutterstock

Tätä mieltä on ainakin Satokausikalenterista monelle tuttu mies, Samuli Karjula. Sosiaalisessa mediassa nämä astetta erikoisemmat tortut ovat saaneet sen verran paljon huomiota, että miehen väitteessä saattaa hyvinkin olla perää.

Tällä viikolla Samuli Karjula julkaisi Twitterissä kuvan jouluisesta luomuksestaan, maksamakkaratähtitortusta. Tortun kanssa mies tarjoilee kypsää persimonia ja viikunahilloketta, sillä suolainen torttu kaipaa Karjulan mukaan rinnalleen hieman makeutta.

Eräs kommentoija ehdotti tortun rinnalle ketsuppia, johon Karjula suhtautui myötämielisesti.

– Jos laittaa vaikka Meiran juuresketsuppia, joka on vähän makeampaa, niin miksipä ei. Joku pieni makeus tarvitaan, Karjula toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Torttu lähti leviämään nopeasti somekäyttäjien keskuudessa. Osa luomuksen nähneistä kertoo kokeilevansa uutuutta takuuvarmasti, osa taas kertoo, ettei koskisi tähän torttuun pitkällä tikullakaan.

HK ottanut hittitortun testiin

Torttu on päässyt myös HK Scanin tuotekehityskokki Sami Lamminahon kokeiluun. Eilen tieto tämän joulun hittitortusta lähti kiirimään entisestään, kun HK jakoi kuvan maksamakkaratortusta Facebookissa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Facebookissa keskustelu tuotteen ympärillä käykin paraikaa kuumana.

– Nyt kuulostaa niin ihmeelliseltä makuyhdistelmältä et oisko jonkun raskaana olevan keksintö tämä, eräs Facebook-käyttäjä kommentoi.

Oletko jo kokeillut näitä suolaisia herkkuja?


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat