Tätä kebabkastiketta kannattaa kokeilla! Pikaruokaa parhaimmillaan
Nyt on helppo kebabkastike! Kokeile Katin tomaattista kastiketta valmiille kebabille.
Jos sushi on nyt Suomessa suosittua pikaruokaa, niin on myös kebab. Iltalehti kertoi aiemmin tänä vuonna, että ABC-huoltoasemien hittiannokseksi on yllättäen noussut kebab, ja se on suosiossaan ylittänyt jopa legendaarisen lehtipihvin. Oman kebabravintolansa perusti syksyllä myös burgerimiehenä tunnettu Akseli Herlevi, joten ruokalaji on nyt selkeästi pinnalla.
Itse tehty tomaattinen kebabkastike
Maistuvaa kebabia voi nautiskella myös kotioloissa, kun keittelee kebablihoille tomaattisen kastikkeen. Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa oman ohjeensa herkulliseen kebabsoosiin.
– Kebabia löydät jo useimpien kauppojen pakastealtaista. Valmista seuraksi maistuva tomaattikastike ja tarjoa vaikka viikonloppuherkuksi raikkaan salaatin ja riisin tai ranskanperunoiden kanssa, Kati vinkkaa.
Tomaattikastikkeen valmistaminen kebabille on todella simppeliä. Kokeile vaikka itse!
Nappaa ohje: Kebab ja tomaattikastike
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa