Ruskistettu ja vaahdotettu voi on ravintoloista tuttu, vastustamaton levite. Näin teet sitä helposti itse!
Oletko jo maistanut ruskistettua voita? Kulinaristit ovat kuhisseet tästä vastustamattomasta herkusta jo useamman vuoden ajan.
Kokki Henri Alén on aiemmin kuvaillut suomalaisille tutun voin maun saavan aivan uuden ulottuvuuden ruskistamalla.
– Ruskistettu voi on näkynyt laaturavintoloiden ruokalistoilla jo pitkään. Nyt kannattaa koittaa tämän trendiherkun tekoa myös kotikeittiössä, Alén kommentoi muutama vuosi sitten Arlan tiedotteessa.
Ruskistettua voita voi käyttää sellaisenaan esimerkiksi kastikkeena kalalle tai perunoille. Leivän päälle ruskistettu voi taipuu parhaiten vaahdotettuna versiona.
Ruskistetun ja vaahdotetun voin valmistaminen on helppoa: tarvitset todellakin vain voita!