Tavallisesta voista huomattavasti paremman makuista – helppo kikka kannattaa opetella!
Ruskistettu ja vaahdotettu voi on ravintoloista tuttu, vastustamaton levite. Näin teet sitä helposti itse!
Oletko jo maistanut ruskistettua voita? Kulinaristit ovat kuhisseet tästä vastustamattomasta herkusta jo useamman vuoden ajan.
Kokki Henri Alén on aiemmin kuvaillut suomalaisille tutun voin maun saavan aivan uuden ulottuvuuden ruskistamalla.
– Ruskistettu voi on näkynyt laaturavintoloiden ruokalistoilla jo pitkään. Nyt kannattaa koittaa tämän trendiherkun tekoa myös kotikeittiössä, Alén kommentoi muutama vuosi sitten Arlan tiedotteessa.
Ruskistettua voita voi käyttää sellaisenaan esimerkiksi kastikkeena kalalle tai perunoille. Leivän päälle ruskistettu voi taipuu parhaiten vaahdotettuna versiona.
Ruskistetun ja vaahdotetun voin valmistaminen on helppoa: tarvitset todellakin vain voita!
Katso videolta, miten ruskistettu ja vaahdotettu voi valmistetaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku