Tupperwaren tuho lähellä? Hakeutui yrityssaneeraukseen

shutterstock_1849791106
Tupperwarella ei mene hyvin. Shutterstock

Muovituoteyhtiö Tupperware on hakeutunut Yhdysvalloissa yrityssaneeraukseen.

Perinteikäs amerikkalainen muovituoteyhtiö Tupperware ja jotkut sen tytäryhtiöt ovat hakeutuneet yrityssaneeraukseen.

Muovisista ruokien säilytysastioista tunnetun yhtiön myynti on hiipunut viime vuosina. Viime vuonna Tupperware kertoi vakavista vaikeuksistaan jatkaa liiketoimintaansa huonon taloudellisen tilanteensa vuoksi.

Pyrkii jatkamaan toimintaansa

Yhtiö kertoi tiistaina, että se aikoo pyytää lupaa jatkaa toimintaansa saneerauksen aikana.

–  Haastava taloudellinen ympäristö on vaikuttanut useina viime vuosina vakavasti yhtiön taloudelliseen asemaan, sanoi Tupperwaren toimitusjohtaja Laurie Ann Goldman yhtiön lausunnossa.

–  Tämän vuoksi kävimme läpi lukuisia erilaisia vaihtoehtoja ja päädyimme siihen, että tämä on paras väylä eteenpäin. Saneerausprosessin tarkoituksena on antaa meille välttämätöntä joustoa, kun tavoittelemme strategisia vaihtoehtoja tukemaan muutostamme teknologiajohtoiseksi yhtiöksi, joka toimii digitaalisuus edellä. Näin pystymme palvelemaan sidosryhmiämme paremmin.

Tupperware-kutsut tuttuja myös Suomessa

Tupperwaren menestys alkoi 1950- ja 60-luvulla, kun sen muovisia säilytystuotteita alettiin myydä kotikutsuilla ensin Yhdysvalloissa ja myöhemmin myös muualla maailmassa. 

Myös Suomessa yhtiö on tullut tutuksi Tupperware-kutsuista, joissa Tupperware-tuotteita esitellään ja myydään kotona järjestettävillä kahvikutsuilla.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat