Tässä reseptissä suklaan täyteläisyys ja riisimurojen rapeus kohtaavat nerokkalla tavalla.
Kun haluat ilahduttaa ystäviäsi tai hemmotella itseäsi, tämä suklaaresepti toimii taatusti. Et tarvitse kuin kolme ainesosaa, yhden haukkauksen ja mietit, miksi et ole tiennyt tästä reseptistä aiemmin.
Koska suklaa näyttelee tässä reseptissä pääosaa, suklaan laatuun kannattaa panostaa. Vaikka millä tahansa suklaalla on mahdollista saada aikaan hyvä lopputulos, laadukas suklaa on avain tajunnanräjäyttävään suklaaelämykseen.
Voit käyttää reseptiin mielesi mukaan joko tummaa-, valkoista- tai maitosuklaata.
Herkulliset suklaapatukat(24 palaa)
450 g suklaata
2,5 dl riisimuroja
Päälle:
Isoja suolahiutaleita, esimerkiksi sormisuolaa
Sulata suklaa vesihauteessa tai kattilassa matalalla lämpöllä. Sekoita koko ajan, kunnes seos on juoksevaa ja kiiltävää. Kun suklaa on sulanut, lisää joukkoon nopeasti riisimurot. Kaada seos leivinpaperilla päällystettyyn, 20x20 cm kokoiseen vuokaan. Tasoita ja ripottele päälle suolahiutaleita. Anna jähmettyä jääkaapissa noin tunnin ajan.
Nosta jähmettynyt suklaalevy vuoasta leivinpaperin avulla ja leikkaa 24 palaan. Suklaapalat säilyvät ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa noin kuukauden ajan.
Lähde: TheKitchn
***
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.