Aidosta suklaasta tehty kaakao on täydellinen kylmään syyspäivään, mutta sen tekeminen voi kestää kauan. Jos aito kaakao on mieleesi, testaa tätä America's Test Kitchenin reseptiä.
Kuuma maitokaakao aidosta suklaasta on täydellinen herkku, mutta sen tekeminen voi olla monivaiheinen tehtävä. America's Test Kitchen on keksinyt nerokkaan niksin, jonka avulla saat jääkaappiisi tai pakastimeesi pikakaakaota suklaisten pallojen muodossa.
Tee näin:
noin 12 palloa
3,5 dl suklaata
2,4 dl kermaa
pieni ripaus suolaa
Laita mikroaaltouuniin 2 minuutiksi niin, että suklaa on sulanut. Sekoita aina välillä, jotta seoksesta tulee tasainen. Laita seos jääkaappiin noin kahdeksi tunniksi, jotta se jähmettyy.
Pyöräytä jäätelökauhan tai lusikan avulla seoksesta pieniä palloja ja laita ne pieniin muovipusseihin ja jääkaappiin tai pakastimeen. Seos säilyy jääkaapissa viisi päivää, pakastimessa kaksi kuukautta.
Kun mielesi tekee maitokaakaota, ota yksi pallo ja laita se maitomukiin. Lämmitä muki mikrossa ja nauti.
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.