TUMMA LEVYKAKKUPOHJA: Yhdistä taikinan kuivat aineet isossa kulhossa. Sekoita kuuma vesi ja pikakahvijauhe. Lisää kuiviin aineisiin maito, kuuma kahvi ja rypsiöljy. Sekoita sähkövatkaimella tasaiseksi. Lisää lopuksi munat ja sekoita huolellisesti vatkaamalla. Kaada pellille leivinpaperin päälle. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Kumoa toisen leivinpaperin päälle ja irrota paperi pohjasta.
NOPEA MANGO-PASSIONHILLO: Tee ensin passionpyre. Halkaise tuoreet passionhedelmät ja kaavi hedelmäliha kulhoon.
Siivilöi hedelmäliha ja ota siitä 1 dl. Mittaa sitten kaikki ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 min.
SUKLAAMOUSSE: Paloittele 300g suklaata kulhoon. Sulata suklaa varovasti mikrossa. Vaahdota kerma yleiskoneella ja toisessa kulhossa käsivatkaimella tuorejuusto ja sokeri. Lisää tuorejuustoseokseen sula suklaa samalla vatkaten. Vatkaa lopuksi kerma joukkoon. Rouhi veitsellä loput 100 g suklaata ja kaada moussen sekaan.
KAAKAOKREEMI: Vatkaa huoneenlämpöinen voi kuohkeaksi yleiskoneessa. Lisää tomusokeri ja jatka vatkaamista, kunnes saat kuohkeaa kreemiä. Lisää sitten kaakaojauhe ja lopuksi kylmä kerma ja jatka vielä vatkaamista.
SOKERIMASSA KORISTEET: Värjää 400g sokerimassaa tumman ruskeaksi, käytä kertakäyttöisiä kumihanskoja suojaamaan kädet. Kauli värjätty sokerimassa tomusokeroidulla pöydällä tai kahden leivinpaperin välissä noin 3-5mm paksuiseksi levyksi ja leikkaa siitä paloja kakun reunoille sopiviksi. Koristele palat ja tee niistä “puisen näköisiä” tekemällä viivoja ja painaumia. Voit värjätä/maalata näitä vielä kaakaojauheesta ja alkoholista tehdyllä “maalilla” sekä pastaväreillä, jotta saat niistä aidomman näköisiksi. Anna palojen kuivua hetken.
Pyörittele myös valkoisesta sokerimassasta pieniä palleroita noin 20 kpl. Litistä hieman paloja ja anna kuivua hetken. Paina veitsellä “ristipään” jäljet ja värjää tomuvärillä
kultaisiksi.
KAKUN KOKOAMINEN: Vuoraa sama vuoka, missä paistoit pohjan kelmulla. Nosta ensimmäinen leikattu kakkupohja ja kostuta pohja. Laita päälle kerros hilloa ja sitten puolet suklaamoussesta. Nosta seuraava pohja ja toista sama. Asettele viimeinen pohja päälle ja kostuta vielä sitä hieman. Nosta jääkaappiin/pakkaseen noin 20 minuutiksi.
Kumoa kakku tarjoilualustalle ja levitä kaakaokreemiä palettiveistä apuna käyttäen kakun päälle. Asettele sitten valmiit ja hieman kuivahtaneet “laatikon reunapalat” kakun sivuille, näin muodostuu mansikkalaatikolle reunat. Paina valkoisia sokerimassapalleroita laatikon sivuille nauloiksi (käytä elintarvikelimaa apuna) ja värjää ne hopealla tomuvärillä. Asettele kakun päälle mansikoita ja koristele sokerimassakukilla.