Useat loukkaantuivat Eddie Murphyn tähdittämän elokuvan kuvauksissa

Useat kuvausryhmän jäsenet loukkaantuivat, kun auto ja kuorma-auto törmäsivät The Pickup -elokuvan kuvauksissa 20. huhtikuuta. Elokuvaa tähdittää muun muassa Eddie Murphy, joka ei ollut kuvauspaikalla onnettomuushetkellä.

Useat kuvausryhmän jäsenet loukkaantuivat ja kaksi joutui sairaalaan, kun auto ja kuorma-auto törmäsivät kesken The Pickup -elokuvan kuvausten 20. huhtikuuta Atlantassa, Georgiassa. Elokuvaa tähdittävät muiden muassa Eddie Murphy, Keke Palmer ja Pete Davidson. He tai elokuvan muut tähdet eivät olleet tuolloin kuvauspaikalla.

Amazon MGM Studios kertoi lausunnossaan, että kohtausta, joka johti onnettomuuteen, oli harjoiteltu ja kaikki turvatoimet oli toteutettu. 

Kohtausta oli kuvaamassa tuotannon toinen yksikkö, joka yleensä kuvaa vähemmän keskeisiä kohtauksia, joissa ei ole mukana ohjaajaa tai päänäyttelijöitä. Studio ei kertonut yksityiskohtia loukkaantuneista tai loukkaantuneiden miehistön jäsenten rooleista.

– Valitettavasti kohtaus ei mennyt suunnitelmien mukaan, ja useat kuvausryhmän jäsenet loukkaantuivat sen seurauksena. Keräämme edelleen tietoja siitä, mitä tapahtui ja miksi, mutta ennen kaikkea ajatuksemme ovat toipumassa olevien henkilöiden luona, studion lausunnossa sanottiin.

– Koko tiimin ja näyttelijöiden hyvinvointi on meille ensisijainen tavoite, ja pidämme jatkossakin kiinni alan korkeimmista turvallisuusstandardeista kuvausten aikana. Kaikki turvallisuustoimenpiteet käytiin läpi ennen kuvauksia ja niitä valvottiin kuvausten aikana, lausunto jatkui. 

Tuotantoa lähellä olevan henkilön mukaan vammat vaihtelivat kolhuista ja mustelmista luunmurtumiin. Kaksi kuvausryhmän jäsentä vietiin sairaalaan, ja yksi jäi sairaalaan vielä tiistaina. Kaikkien odotetaan toipuvan täysin. Sama lähde kertoi nimettömänä, koska hänellä ei ole oikeutta puhua julkisesti, että onnettomuus tapahtui Atlantan ulkopuolella sijaitsevalla kuvauspaikalla, kun kuorma-auto lukkiutui ja törmäsi henkilöautoon.

– Se oli täysin outo onnettomuus. Se ei ollut edes mikään monimutkainen tai vaarallinen stuntti, lähde kertoi. 

International Alliance of Theatrical Stage Employees, joka edustaa suurinta osaa elokuvahenkilökunnan jäsenistä Yhdysvalloissa, kertoi AP:lle, että he ovat aloittaneet tutkinnan, mutta eivät vielä voi antaa lisätietoja.

The Pickup -elokuvan on ohjannut Tim Story, jonka ohjaustöihin kuuluvat muun muassa vuoden 2002 elokuva Barbershop ja vuoden 2005 elokuva Fantastic Four. The Pickup -elokuvaa on kuvattu Atlantassa ja sen ympäristössä helmikuusta lähtien. Elokuvalla ei ole vielä julkaisupäivää, mutta onnettomuuden ei odoteta viivästyttävän tuotantoa.

Lähde: The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat