Gluteenittomat kerrosleivät

Semper gluteeniton kerrosleipä

Herkulliset, gluteenittomat kerrosleivät ovat oivallista tarjottavaa vaikkapa vieraille.

4 kpl

  • 8 viipaletta Semper Toasty tai Vuokaleipää
  • 6 viipaletta savukinkkua, kalkkunaa tai ilmakuivattua kinkkua
  • 8 viipaletta juustoa (mozzarellaa, vahvaa kypsytettyä juustoa tai chevreä)
  • salaattia (rucolaa, pinaatinlehtiä tai jäävuorisalaattia)
  • 4 tomaattia ohuina viipaleina
  • voita, margariinia tai levitettä

Valmistusohje

1.    Paahda leivät ja voitele levitteellä, margariinilla tai voilla.

2.    Päällystä puolet viipaleista salaatilla, kinkulla, juustolla ja tomaateilla.

3. Kääri paperiin, jos otat leivät mukaan evääksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!