Gluteenittomat kerrosleivät
Julkaistu
Herkulliset, gluteenittomat kerrosleivät ovat oivallista tarjottavaa vaikkapa vieraille.
4 kpl
- 8 viipaletta Semper Toasty tai Vuokaleipää
- 6 viipaletta savukinkkua, kalkkunaa tai ilmakuivattua kinkkua
- 8 viipaletta juustoa (mozzarellaa, vahvaa kypsytettyä juustoa tai chevreä)
- salaattia (rucolaa, pinaatinlehtiä tai jäävuorisalaattia)
- 4 tomaattia ohuina viipaleina
- voita, margariinia tai levitettä
Valmistusohje
1. Paahda leivät ja voitele levitteellä, margariinilla tai voilla.
2. Päällystä puolet viipaleista salaatilla, kinkulla, juustolla ja tomaateilla.
3. Kääri paperiin, jos otat leivät mukaan evääksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Voileipäkakkusushit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Lohivoileipäkakku – Katin nerokas voileipäkakku kääräistään rullalle
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kinkkutäytteinen voileipäkakkurulla