1 bataatti
1 tlk papuja säilykkeenä
1 tlk vesikastanjoita tai pala lanttua
1 sipuli
1 paprika
(1 kesäkurpitsa)
4 kynttä valkosipulia
1 tlk tomaattimurskaa
tuoretta chiliä
chilijauhetta
timjamia
basilikaa
cayennepippuria
suolaa
(oliivi)öljyä
1. Puhdista ja kuori kasvikset. Leikkaa ne palasiksi, joiden ei tarvitse olla keskenään samanlaisia.
2. Kuullota kasvispaloja öljyssä.
3. Valuta pavuista ja vesikastanjasta liemi pois.
4. Lisää säilykkeet ja mausteet wokkiin.
5. Anna hautua kypsäksi.
6. Tarjoa riisin, tortillojen tai nachojen kanssa. Kasvispata maistuu myös uunissa paistettujen broilerin koipien kanssa.
24.4.2002 Meksikolaistyyppinen vegehässäkkä eli meksikolainen kasvispata
Julkaistu 25.04.2002 11:15
Lisää aiheesta:
"Se oli aika karua, kun ilmoitettiin pastorista" – Tiina ja Iiro olisivat kaivanneet raivorehellistä tietoa syövästäAisha Korpela muistaa isäpuolen ja aseen, muttei lapsuuden jouluja – alkoholismi näkyy kymmenissä tuhansissa perheissäTuijan "lintulauta" saa vilkaisemaan kahdestiAutoilija rikkoi liikennesääntöjä ja jäi helposti kiinni: "Ikinä ei tiedä, missä poliisi valvoo"Miten suhtautua siivousneuvoja tuputtavaan anoppiin?Muistatko selanneesi Suurta Lelukirjaa? Katso nostalginen video!