Liam Payne julkaisi viimeisen somevideonsa vain tunteja ennen kuolemaansa

One Direction -yhtyeestä kuuluisuuteen noussut Liam Payne julkaisi videoita vain tunteja ennen kuolemaansa. Hän putosi hotellin kolmannesta kerroksesta 16. lokakuuta Argentiinassa.

One Direction -yhtyeestä tunnettu, traagisesti kuollut Liam Payne julkaisi vain tunteja ennen kuolemaansa muutamia Snapchat-videoita

Payne putosi kuolemaansa CasaSur Palermo -hotellin kolmannesta kerroksesta Buenos Airesissa, Argentiinassa, 16. lokakuuta. Hän oli 31-vuotias.

Yhdessä, sittemmin poistetussa videoklipissä Payne kertoi faneille viettävänsä ihanaa päivää tyttöystävänsä Kate Cassidyn kanssa Argentiinassa. Videolla pariskunta istui ruokapöydän ääressä nauttien aamiaista ja keskustellen loppupäivän suunnitelmistaan, joihin kuului muun muassa pooloa ja ratsastusta.

Erillisessä klipissä laulaja sanoi, että hän ja Cassidy todella nauttivat lomastaan. Hän julkaisi myös videon, jossa hän ja Cassidy tekevät hassuja ilmeitä. 

Pian Paynen kuoleman jälkeen videot poistettiin.

On epäselvää, otettiinko videot todella keskiviikkona vai julkaistiinko ne vain silloin. Page Sixin tietojen mukaan Cassidy kuitenkin lähti Argentiinasta viikonlopun aikana, mikä viittaa siihen, että Payne ei julkaissut videoita reaaliajassa.

Payne nousi tähteyteen vain 16-vuotiaana, kun hän osallistui X Factor -ohjelmaan vuonna 2010. Vaikka hän oli koe-esiintymässä soolona, hänet laitettiin ryhmään Niall HoraninHarry Stylesin, Zayn Malikin ja Louis Tomlinsonin rinnalle. Heistä muodostui One Direction -yhtye, joka jäi määrittelemättömän mittaiselle tauolle vuonna 2016. 

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat