Ahdistus valtaa Ensitreffit-morsiamen: "Oli pettynyt olo"

Ensitreffit-Taina kertoo oman tilan tarpeestaan 0:38
Videolla Taina kertoo oman tilan tarpeestaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Taina ja Matti viettävät häämatkaansa Reykjavikissa, Islannissa, kun ahdistus hiipii Tainan mieleen. 

Taina ja Matti ovat Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljännessä jaksossa häämatkalla Reykjavikissa, Islannissa. Automatkalla Taina alkaa purkaa Matille tuntojaan. 

– Ensimmäistä kertaa tuli aamulla sellainen olo, että nyt vähän ahdistaa. Oli jotenkin todella väsynyt olo ja toivoi, että kun käy nukkumaan, niin aamulla olisi virkeä ja reipas olo. Kun ei ollutkaan, niin oli pettynyt olo. Kaikki tämä sosiaalinen kuormitus…kaipasi tuttua ja turvallista, Taina kertoo jaksossa tuntemuksiaan Matille. 

Ahdistus meni kuitenkin ohi, ja Taina mietti, onko se sellainen asia, mistä kannattaa sanoa. 

– Vai tuleeko siitä toiselle sellainen olo, että huolestuttaa, Taina pohtii. 

Matti on kuitenkin sitä mieltä, että on hyvä asia, kun Taina kertoi ahdistuksestaan. 

– Minä en kuitenkaan tuota sitä ahdistusta. Tai näin minä sen käsitin, Matti vastaa. 

Videolla Taina kertoo oman tilan tarpeestaan. 

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin alkaen 3. syyskuuta klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson jälkeen tiistaisin klo 21.55. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat