Video oikeudenkäynnistä: Äiti yritti saada palkkamurhaajan tappamaan 3-vuotiaan poikansa Miamissa

18-vuotiasta miamilaisnaista syytetään yrityksestä palkata palkkamurhaaja tappamaan hänen 3-vuotias poikansa.

Yhdysvaltalainen ABC News uutisoi miamilaisesta naisesta, joka oli kirjoittanut parodiamaisella "palkkamurhan tilaussivustolla" haluavansa, että hänen 3-vuotias poikansa "viedään pois kauas, kauas, kauas ja mahdollisesti tapetaan, mutta pikaisesti". Sivusto on tehty auttamaan virkavaltaa.

Hän oli valmis maksamaan poikansa tappamisesta 3 000 dollaria. Hän kirjoitti haluavansa, että "jotakin hoidetaan valmiiksi nyt lopullisesti".

Miami-Daden poliisi kertoi naisen antaneen osoitteen, jossa poika asui isoäitinsä kanssa, tuoreen valokuvan hänestä sekä puhelinnumeronsa, kun hän otti yhteyttä verkkosivustoon.

Sivustoa pyörittävä mies otti yhteyttä Miami-Daden poliisiin, he löysivät naisen tiistaina IP-osoitteen ja puhelinnumeron avulla.

Nainen pidätettiin myöhemmin tiistaina isänsä talosta, jossa hän oli ollut oleskelemassa. Pidätysraportin mukaan hän tunnusti rikoksen, mutta hänen lausuntonsa yksityiskohdat oli poistettu, kun ne luovutettiin tiedotusvälineille.

Nainen saapui keskiviikkona Miami-Daden oikeuden eteen syytettynä murhan tilaamisesta ja laittomasta viestintälaitteen käytöstä.

Nainen kertoi Miami-Daden tuomarille, ettei hän ole koskaan saanut hoitoa mielenterveysongelmiin. Tuomari määräsi takuiksi 15 000 dollaria, ja nainen vapautettiin vankilasta torstaina.

Tuomari kielsi naiselta yhteydenpidon poikaansa, joka asuu edelleen isoäitinsä luona.

Lue myös:

    Uusimmat