Aku Sipolalta huvittava heitto Rita Behmille

Aku Sipola julkaisi artisti Behmistä kuvatun videon Instagram-tarinassaan.

Artisti Behm, eli Rita Behm, kiertää parhaillaan Suomen konserttisaleja Teatraaliset Vivahteet -kiertueellaan. Hän esiintyi loppuunmyydyssä konsertissa Järvenpää-talolla torstaina 3. lokakuuta. 

Näyttelijä Aku Sipola julkaisi torstai-iltana Instagramin tarinat-osiossa videon, jossa kuvataan lavalla olevaa Behmiä. Videolla Behm istuu pianon ääressä ja purskahtaa nauruun kesken soittamisen.

Meni ihan päin... Olen niin herkkä pianisti, että jää nuotitkin soittamatta, Behm lausuu mikrofoniin Sipolan kuvaamalla videolla.

– Ilo seurata ammattilaisten työskentelyä, Sipola kirjoittaa sarkastisesti videollaan sydämen kera.

Behm on jakanut Sipolan julkaiseman videon myös omassa Instagram-tarinassaan. Instagram-tarinat ovat katsottavissa 24 tunnin ajan.

Behm tekee elokuvadebyyttinsä Anna minun rakastaa enemmän -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa lokakuussa 2025. Elokuvan toisessa pääroolissa nähdään näyttelijä Pyry Kähkönen.

Behm kertoi hiljattain MTV:lle, että näyttelijän saappaisiin hyppääminen on tuntunut hänestä erilaiselta. 

– Kun artististina oleminen on lähinnä sitä, että kaikki pyörii minun ja musiikkini ympärillä, niin oli todella ihanaa hypätä osaksi jotakin työryhmää, eikä itse yrittää kontrolloida kaikkea, Behm kertoi Huomenta Suomessa 3. lokakuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat