Mikä tyyli! Tällaisena et ole Rita Behmiä nähnyt

Tältä Rita Behm näyttää ensimmäisessä näyttelijänroolissaan Anna minun rakastaa enemmän -elokuvassa 0:11
Katso videolta, miltä Rita Behm näyttää Suvi Vaahterana.

Rita Behm debytoi näyttelijänä elokuvassa Anna minun rakastaa enemmän, joka saa ensi-iltansa lokakuussa 2025. MTV Uutiset jututti erityisesti artistina tunnettua Behmiä rooliasussaan.

Lähinnä artisti Behminä  tähän mennessä tunnettu Rita Behm tekee ensimmäisen elokuvaroolinsa Juha Itkosen kirjaan pohjautuvassa Anna minun rakastaa enemmän -elokuvassa. 

Behm kertoi kuvauksista ja näyttelijäntyöstään MTV Uutisille roolihahmonsa Suvi Vaahteran asussa. Hänellä oli yllään vaalea peruukki, musta hapsutoppi ja vaaleanpunainen, läpikuultava minihame. 

– Kuvauspäivät ovat pitkiä, mutta ihania. Tämä on hektistä härdelliä, mutta se ei ole sillä tavalla mitään uutta. Jos tehdään intensiivinen kohtaus, vaikka riitely, niin siitä mielentilasta nopeasti palautuminen normaaliin ja seuraavaan kohtaukseen, joka voi olla mitä vain, on ollut vaikeahkoa. Mutta siitäkin on selvitty, Behm kertoi Huomenta Suomessa 3. lokakuuta.

Elokuva saa ensi-iltansa 3. lokakuuta 2025 ja sen on ohjannut ja käsikirjoittanut Oskari Sipola. Behmin rinnalla roolityön tekee Pyry Kähkönen.

Katso videolta, miltä Rita Behm näyttää Suvi Vaahterana.

Alla näyttelijät Rita Behm ja Pyry Kähkönen, ohjaaja-käsikirjoittaja Oskari Sipola ja kirjailija Juha Itkonen kertovat Anna minun rakastaa enemmän -elokuvasta. 

Lue myös:

    Uusimmat