Anssi Heikkilä vastasi kysytyimpiin TTK-kysymyksiin – paljastaa, saavatko tanssinopettajat valita itse parinsa

Linnea Leino ja Anssi Heikkilä paljastavat vahvuutensa TTK:ssa 5:11
Videolla Linnea Leino ja Anssi Heikkilä paljastavat vahvuutensa TTK:ssa

Anssi Heikkilä tanssii tänä vuonna TTK-parketilla näyttelijä Linnea Leinon kanssa. 

Tanssiparit hurmaavat ensimmäistä kertaa parketilla yleisön edessä sunnuntaina 8. syyskuuta, kun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman suorat lähetykset alkavat Maikkarilla. Parit ovat harjoitelleet reilu pari viikkoa.

Tanssinopettaja Antti Heikkilä on saanut kysymyksiä sarjan faneilta ja vastaa nyt Instagramissa neljään kysytyimpään kysymykseen.

Heikkilältä on kysytty, saavatko tanssinopettajat valita itselleen parin.

– Ei saada. Oppilaat voi toivoa tiettyä opettajaa. Viimeiseen valintaan vaikuttaa kuitenkin merkittävästi pituudet, sekä se, että kemiat mätsäisi kivasti, Heikkilä vastaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sarjan faneja on kiinnostanut myös, mitä kaikkea opettajan vastuulle kuuluu.

– Meidän vastuulla on käytännössä ihan kaikki. Musiikit, koreografia, opetus, puvut, valaistus, kamerakulmat… Kolmeen viimeiseen toki riittää idea ja toiveet, sillä kaikissa on jäätävän kovat ammattilaiset toteuttamassa. Esim. pukuihin ehdotetaan väriä ja vähän puvun tyyliä ja puvustus nappaa näistä kopin tosi hyvin! Valaistukseen yleensä kerron minkälaista tunnelmaa toivon ja onko jotain tiettyjä iskuja joihin haluan jotain efektejä. Kamerakulmissa pointtaan yleensä muutaman kohdan mistä toivon ne kuvattavan ja lopun hoitaa kuvaustyypit.

Vaikeinta Heikkilän mielestä opetuksessa on erityisesti se, että aikaa on hyvin vähän.

– Meidän pitää tosi nopeasti ymmärtää miten oppilas oppii parhaiten. Myöskin pitää olla tarkkana siitä, mitä kaikkea ylipäätään opettaa. Joskus tieto lisää tuskaa.

Parasta Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa on Heikkilän mielestä erityisesti ihmiset.

– Oon laumaeläin. Rakastan olla ihmisten kanssa ja tutustua uusiin tyyppeihin. Duunia on kiva painaa hyvällä porukalla! Musta on myöskin hauska seurata oppilaan kehitystä kauden aikana. Nää tyypit vetää niin käsittämättömän hyvin, että en itsekään aina ymmärrä miten he siihen pystyvät.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat