Antti Niemi Kuqin tueksi Honkaan

Entinen huippumaalivahti Antti Niemi liittyy Veikkausliigan Hongan valmennusvahvuuteen. Seura tiedotti asiasta keskiviikkona.

Osa-aikainen valmentajasopimus kattaa alkavan kauden. Honka julkisti aiemmin helmikuussa päävalmentaja Shefki Kuqin sopimuksen. Edellinen päävalmentaja Mika Lehkosuo oli erotettu hieman aiemmin taloudellisten epäselvyyksien vuoksi.

– Hongan maalivahtirosteri koostuu tällä hetkellä pelkästään nuorista, erittäin lupaavista maalivahdeista, Niemi kertoo Hongan verkkosivuilla.

– Jokainen heistä on mukana eri ikäluokkien maajoukkuetoiminnassa ja tiedän että jokaisella heistä on halu kehittyä. Jarkko Tuomisto on tehnyt näiden nuorten kanssa vahvan ja pitkäjänteisen päivätyön josta on varmasti palkitsevaa jatkaa. Lisäksi tunnen jo yhteisiltä pelivuosiltamme Shefkin ja kun hän apua tämän asian tiimoilta pyysi, päätös oli helppo tehdä.

Niemi uskoo Hongan mahdollisuuksiin, vaikka taloudellinen tilanne on vähintäänkin epäselvä. Myös Lehkosuon potkut hämmensivät joukkuetta.

– Lähtökohdat Hongan kohdalla ovat monellakin tavalla haastavat, mutta pelaajat tekevät kuitenkin loppujen lopuksi töitä pelkästään itselleen. Ja kun nuori pelaaja kehittyy, joukkueesta tulee automaattisesti parempi. Hongalla on mahdollisuudet tapella sarjan yläpäässä siinä kuin monella muullakin joukkueella.

Lue myös:

    Uusimmat