Arja Koriseva paljastaa, mikä on ollut hänelle toistaiseksi yksi haastavimmista asioista TTK-treeneissä

Arja Koriseva paljastaa suurimman haasteensa TTK-treeneissä – ja Valtteri Palin analysoi, missä hänen oppilaansa on kehittynyt 4:47
Arja Koriseva paljastaa suurimman haasteensa TTK-treeneissä – ja Valtteri Palin analysoi, missä hänen oppilaansa on kehittynyt

Arja Koriseva suhtautuu Tanssii Tähtien Kanssa -esityksiin ennen kaikkea yleisön viihteenä, eikä välttämättä kilpailuna.

Kolmannessa suorassa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä sukellettiin Latinalaisen Amerikan tunnelmiin ja tulkittiin lattaritansseja. Arja Koriseva  ja Valtteri Palin  esittivät lähetyksessä samban. Koriseva kertoi MTV Uutisille suoran lähetyksen jälkeen, että hänelle oli jäänyt tanssin päätteeksi huojentuneempi olo, kuin kaksi viikkoa sitten nähdystä edellisestä lattaritanssista cha cha chasta. 

– Siinä tuli 150 000 uutta asiaa kerralla, ja nyt pystyi vähän ammentamaan siitä edellisestä opitusta, mutta sitten kyllä unohdinkin niitä asioita. Minulla oli kuitenkin paljon vapautuneempaa lähteä tähän iltaan, Koriseva mietti. 

– Veikkaan myös, että on päästy vapautumaan, kun on jo sitä tietoa vähän siellä. Meillä oli ainakin hauskaa yhdessä, Palin komppasi. 

Kaksikko lähti illan esitykseensä Korisevan mukaan jälleen ennen kaikkea ilon kautta, jota tanssimisen täytyisi ollakin. 

Yksi haastavimmista asioista oppia on Korisevalle ollut kuluneiden viikkojen aikana tanssiasento. 

– Se "korsetti" ja kannatteleminen, koska helposti, kun on tanssinut, niin tukeutuu mieheen ja ylävartalo tulee näin. Se asento ja se vartalon kierto, kaikki mikä näyttää kauniilta. Ymmärrän, miltä sen pitäisi näyttää, mutta sen löytäminen itsestä, se ei tosiaankaan ole helppoa. 

Palinin mukaan Koriseva on kyllä löytänyt jo tavan kannatella itseään, mutta se ei aina vain aivan muistu mieleen. Muutenkin tähtiopettaja kehuu oppilaansa kehittyneen monin tavoin ensimmäisten viikkojen aikana. 

– Siellä on tosi hyviä oivalluksia jalkojen käytössä, siinä kannatuksessa, ja nyt esimerkiksi tässä sambassa mielestäni tosi hyvin löysit rytmin siihen vartaloon, että se oli rytmikäs. 

Pitkään esiintyvänä artistina työskennelleen Korisevan mukaan sen sijaan, että hän suhtautuisi TTK:hon kilpailuna, hän ajattelee haluavansa tarjota katsojille viihdettä, josta he voivat nauttia ja iloita. 

– Ajattelen jotenkin, että ihmiset nauttivat enemmän siitä läsnäolosta ja siitä, että me teemme tätä viihdettä ja teemme tätä heittäytymistä heille, jotta tämä toisi jonkinlaisen ilon pilkahduksen heille. Sitä ajattelen joka ikisessä tekemisessä. En tee tätä niinkään itselleni, vaikka tämähän on aivan valtavan upea mahdollisuus oppia, mutta joka kerta ajattelen sitä, että toivottavasti tämä antaa ihmisille jotain. 

Kuluva syksy on Korisevalle kiireinen, sillä hänellä on tällä hetkellä meneillään konserttisalikiertue. Konsertttien tekeminen on Korisevalle kuitenkin sopiva vastapaino TTK-projektiin, sillä hän toisaalta myös rentoutuu tuttua työtään tehdessään sekä saa valtavasti voimaa konserttiensa yleisöiltä. 

Yleisöiltään Koriseva on saanut myös runsaasti palautetta TTK-taipaleestaan. Monet ovat Korisevan mukaan tulleet kertomaan hänelle, että kannustavat laulajaa ja Palinia kovasti kotisohvillaan. Koriseva kertoo palautetta tulleen paljon hyvin eri ikäisiltä ihmisiltä, mistä hän itse iloitsee kovasti.

– Olen aina tykännyt tehdä viihdettä, joka on ketään loukkaamatonta ja koko perheen positiivista, ihanaa ohjelmaa. Todella paljon on tultu sanomaan ja tsemppaamaan noissa konserteissa ja se on aivan mahtavaa. 

– Myös aika monessa olen ollut mukana, ja tämä on aivan uusi juttu, ja sanon, että tämäkin olisi ollut ehkä minulle vähän helpompaa, jos olisin tullut silloin noin 15 vuotta sitten, kun minua ensimmäistä kertaa tähän kutsuttiin. Mutta toisaalta aivan ihanaa tässä vaiheessa päästä oppimaan uutta ja heittäytyä tähän maailmaan. 

Katso alla olevalta videolta Arja Korisevan ja Valtteri Palinin samba.

Arja & Valtteri - Suerte 4:09

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat