Australialaisfanin Käärijänä esitellyt BBC pahoittelee mokaansa: "Tämä oli euroviisuhuumaa"

BBC luuli viisufania Käärijäksi – artisti bongasi "kaksoisveljensä" kesken keikan 0:14
Katso videolta: BBC luuli viisufania Käärijäksi – myös artisti itse bongasi "kaksoisveljensä" kesken keikan

BBC:n toimittajalle sattui moka, jota uutiskanava on nyttemmin pahoitellut.

Brittiläinen uutiskanava BBC on nyttemmin pahoitellut mokaa, joka sille sattui taannoin nähdyssä uutislähetyksessä.

Twitterissä alkoi alkuviikosta levitä BBC:n North West Tonight -uutislähetyksestä napattu videoklippi, jossa toimittaja haastattelee kadulla tanssahtelevaa fania luullen tätä Suomen viisuedustajaksi Käärijäksi eli Jere Pöyhöseksi.

Videon ääniraidalla kerrotaan, että toimittaja on saanut "haastattelun itse päätähdeltä", jonka jälkeen fani ilmestyy kuviin. Käärijän tyylisesti vihreään boleroon pukeutunut fani esittelee artistin tanssiliikkeitä ja kehuu Liverpoolin Euroviisujen järjestelyjä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

BBC:n keskiviikkona julkaisemassa artikkelissa moka laitetaan euroviisuhuuman piikkiin.

– BBC:n toimittaja erehtyi maanantain semifinaalitapahtumassa luulemaan limenvihreään silkkiyläosaan pukeutunutta miestä suomalaiseksi euroviisulaulajaksi, artikkelissa kerrotaan.

– BBC North West Tonightin tiedottaja sanoi: "Tämä oli euroviisuhuumaa. Toivomme, että oikea Käärijä tulisi North West Tonight -lähetykseen, jotta voisimme esittää pahoittelumme ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää finaaliin", artikkelissa jatketaan.

Käärijänä esitelty fani on australialainen Beto Poppocatepetl. Käärijä-faniksi tunnustautunut Poppocatepetl kertoi keskiviikkona MTV Uutisille, että hän on saanut viisuviikolla Liverpoolissa runsaasti huomiota.

– Heti kun aloin kulkea kadulla, ihmiset halusivat kuvia kanssani. Jopa BBC luuli, että olen Käärijä, Poppocatepetl kertoi MTV Uutisille.

Pääset lukemaan Poppocatepetlin koko haastattelun tästä.

Lue myös:

    Uusimmat