MTV Uutiset löysi viisufanin, jonka BBC luuli olevan Käärijä: "Olen Käärijän veli nyt"

BBC luuli viisufania Käärijäksi – artisti bongasi "kaksoisveljensä" kesken keikan 0:14
Katso videolta: BBC luuli viisufania Käärijäksi – myös artisti itse bongasi "kaksoisveljensä" kesken keikan

Australialaisesta viisufanista  Beto Poppocatepetlista tuli hetkessä viraalihitti, kun sosiaalisessa mediassa alkoi levitä video, jossa BBC:n toimittaja luuli Liverpoolin Euroviisujen humun keskellä miestä Käärijäksi.

Twitterissä alkoi alkuviikosta levitä hurjaa vauhtia oletetusti brittiläisen uutiskanava BBC:n lähetyksestä napattu videoklippi, jossa toimittaja haastattelee kadulla tanssinutta viisufania, luullen tätä Suomen edustajaksi Käärijäksi eli Jere Pöyhöseksi.

Videon ääniraidalla kerrotaan toimittajan saaneen "haastattelun itse päätähdeltä", jonka jälkeen fani ilmestyy kuviin. Käärijän tyylisesti vihreään boleroon pukeutunut fani esittelee artistin tanssiliikkeitä ja kehuu Liverpoolin Euroviisujen järjestelyjä.

Video on aiheuttanut laajalti hilpeyttä somekansan keskuudessa, ja todella monet ovat hämmästelleet, kuinka kyseistä fania on voitu luulla Käärijäksi. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

MTV Uutiset seuraa Euroviisuja paikan päällä Liverpoolissa, ja löysimme viraalihitiksi nousseen fanin viisuhuuman keskeltä.

Kyseessä on australialainen Beto Poppocatepetl joka tunnustautuu, ei kovinkaan yllättäen, erittäin kovaksi Käärijä-faniksi. Poppocatepetlin mukaan hän on saanut viisuviikolla Liverpoolissa runsaasti huomiota.

– Heti kun aloin kulkea kadulla, ihmiset halusivat kuvia kanssani. Jopa BBC luuli, että olen Käärijä, Poppocatepetl kertoo MTV Uutisille. 

– Minulla ei ollut aikaa enää sanoa kenellekään, että en ole Käärijä, koska kaikki halusivat kuvan kanssani. Siksi "tatuoin" (rintaani) Australian Käärijä.

Poppocatepetl kertoo saaneensa BBC:n viraaliksi päätyneen haastattelun jälkeen runsaasti viestejä ympäri maailmaa.

– Olen Käärijän veli nyt. Rakastan Käärijää!

Keskiviikkona 10. toukokuuta Poppocatepetl oli katsomassa Käärijän keikkaa Liverpoolissa, jolloin myös Käärijä huomasi "kaksoisveljensä" yleisöstä. Tilanteen näet yllä olevalta videolta.

Käärijä edusti Suomea ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 9. toukokuuta. Artisti raivasi tiensä finaaliin, joka käydään lauantaina 13. toukokuuta. Käärijä esiintyy finaalin ensimmäisellä alkupuoliskolla.

Beto Poppocatepetl löysi tiensä Liverpoolissa Käärijän keikalle, ja artisti itsekin bongasi "kaksoisolentonsa" yleistöstä. Näet tilanteen keikalta yllä olevalta videolta.

Alla olevalla videolla Käärijä kertoo, missä tunnelmissa hän lähtee kohti Euroviisujen finaalia.

Jouni sai Liverpoolissa ylleen huikean Käärijä-boleron - tällainen on suomalaisfanien satapäinen ryhmä Euroviisuissa

Tubettaja Herbalisti lunasti lupauksensa – leikkasi Käärijä-tukan ja matkasi Liverpooliin

Tubettaja lunasti lupauksensa – leikkasi Käärijä-tukan ja matkasi Liverpooliin 3:08

Lue myös:

    Uusimmat