Fania Käärijäksi luullut BBC:n toimittaja tapasi oikean Käärijän – some riemastui

BBC luuli viisufania Käärijäksi – artisti bongasi "kaksoisveljensä" kesken keikan 0:14

Hämmentävä tapahtumaketju on saanut onnellisen lopun.

Twitterissä alkoi alkuviikosta levitä BBC:n North West Tonight -uutislähetyksestä napattu videoklippi, jossa toimittaja haastattelee Käärijän tyylisesti vihreään boleroon pukeutunutta fania luullen tätä Suomen viisuedustajaksi Käärijäksi eli Jere Pöyhöseksi.

Kömmähdys sai laajaa huomiota sekä somessa että mediassa, ja BBC pahoitteli tapahtunutta keskiviikkona julkaisemassaan artikkelissa.

Ympyrä on nyttemmin sulkeutunut, ja erikoinen tapahtumaketju saanut onnellisen lopun. Fania Käärijäksi luullut BBC:n toimittaja Katie Walderman nimittäin jakoi Twitter-tililleen kuvaparin, jossa hän poseeraa sekä oikean Käärijän että australialaisen "feikki-Käärijän" Beto Poppocatepetlin kanssa.

– Löysin oikean tyypin ja tapasin uudelleen huijariystäväni! Walderman kirjoittaa kuvaparin yhteydessä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Twiitti on kirvoittanut useita riemastuneita reaktioita.

– Toivon, että ihmiset löytävät tästä sekaannuksesta humoristisen puolen, eivätkä hyökkää kimppuusi. Tämän twiitin näkeminen piristi päivääni.

– Mahtava tarina! Molemmat tyypit rokkaavat Euroviisuja, ja niin rokkaat sinäkin!

– Rakastamme onnellisia loppuja.

Waldermanin ja Käärijän sekä Waldermanin ja Poppocatepetlin tapaaminen päätyi niin ikään BBC:n North West Tonight -lähetykseen. Tapaamisesta on jaettu uutisklippi BBC North Westin Twitter-tilille.

Uutisklipillä nähtävässä haastattelussa Poppocatepetl toteaa, että hänestä on tehty "kunniallinen suomalainen". Walderman nauraa "feikki-Käärijälle", että kun kaksikko tapasi ensimmäisen kerran areenan ulkopuolella, toivotti hän Poppocatepetlille onnea semifinaaliin. Poppocatepetl kertoo kiirehtineensä juuri sillä hetkellä euroviisujatkoille, kun yhtäkkiä häntä alettiin kuvata.

– Minulla ei ollut aikaa sanoa, ja vaikka sanoisinkin, etten ole oikea Käärijä, halutaan kanssani siitä huolimatta yhteiskuvia ja minulta pyydetään nimikirjoituksia, Poppocatepetl nauraa haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat